Haberler

Galatasaray Panathinaikos hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Galatasaray, transfer ettiği önemli isimlerle oluştuğu kadrosuyla Panathinaikos ile hazırlık maçı yapacak. Böylelikle Yunan ekiple oynayacak olan temsilcimiz, sezon için eksiklerini de belirlemiş olacak. Peki Galatasaray Panathinaikos hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Galatasaray Panathinaikos bileti Passolig kaç lira?

Galatasaray hazırlık maçı kapsamında bu sefer Panathinaikos ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılı takım yaptığı transferle konuşulurken hazırlık maçıyla eksiklerini görme fırsatı yakalamış olacak.Yunan ekiple maç yapacak olan temsilcimiz Galatasaray ; Leipzig, Augsburg ve Bordeaux ile yaptığı maçlarda yeni transferleri de görmüş oldu. Sarı kırmızılı takım 2 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılırken 1 karşılaşmadan ise galip geldi. Peki Galatasaray Panathinaikos hazırlık maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Galatasaray Panathinaikos bileti Passolig kaç lira?

GALATASARAY PANATHİNAİKOS MAÇI NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Galatasaray ve Panathinaikosekiplerinin karşılaşacağı hazırlık maçı 3 Ağustos 2019 Cumartesi günü oynanacak. Türk Telekom Stadı'nda gerçekleşecek olan mücadele saat 21.00'de başlayacak ve Spor Smart'tan canlı olarak izlenebilecek.

İKİ TAKIM DAHA ÖNCE 2 KEZ KARŞILAŞTI

Galatasaray ve Panathinaikos, Avrupa kupa maçlarında daha önce iki kez karşı karşıya geldi. İki takımın 2009-2010 sezonunda UEFA Avrupa Ligi grup aşamasındaki iki mücadelesinden de galip ayrılan Galatasaray olmuştu. Yunanistan deplasmanında 3-1'lik skorla galip gelen Galatasaray, Ali Sami Yen Stadı'nda gerçekleşen ikinci karşılaşmada da tek golle kazanan tarafta yer alıyordu.

GALATASARAY PANATHİNAİKOS MAÇI BİLETLERİ NE KADAR?

01.08.2019 Perşembe günü saat 11.00'den sonra Passolig'den genel satışa sunulacak olan Galatasaray ve Panathinaikos maçı bilet fiyatları ise şöyle;

Kategori 1: 200 TL

Kategori 2: 175 TL

Kategori 3: 150 TL

Kategori 4: 150 TL

Kategori 5: 100 TL

Kategori 6: 80 TL

Kategori 7: 70 TL

Kategori 8: 60 TL

Kategori 9: 50 TL

Kategori 10: 40 TL

Kategori 11: 30 TL

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Panathinaikos Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title