Haberler

Feneryolu Marmaray intihar eden kim, öldü mü?

Güncelleme:

Feneryolu Marmaray istasyonunda bir kişi, seferler yapıldığı sırada raylara atlayarak intihar etti. Feneryolu Marmaray intihar eden kim, öldü mü?

Feneryolu Marmaray istasyonunda bir kişi, seferler yapıldığı sırada raylara atlayarak intihar etti. Olay sonucunda kişi hayatını kaybetti. Feneryolu Marmaray intihar eden kim, öldü mü?

FENERYOLU MARMARAY İNTİHAR EDEN KİM, ÖLDÜ MÜ?

Olay, Marmaray Feneryolu istasyonunda saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi henüz öğrenilemeyen bir şahıs, seferler yapıldığı sırada perona yaklaştı. Bir anda raylara atlayan şahıs trenin altında kaldı. Durumu fark eden makinist, ekiplere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis Marmaray'da güvenlik önlemi alırken, seferler durduruldu. Sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti. Cenaze Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, seferler bir süre sonra normale döndü.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Marmaray 3.Sayfa Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title