Haberler

Emekli zammı ne kadar olacak? Emeklilere zam yapılacak mı?

Güncelleme:

Ocak ayına kısa bir süre kala memurların merak etmeye başladı 2022 memur zammı hakkında detaylar merak ediliyor. Peki, Emekli zam yapılacak mı? Emekli zammı ne kadar olacak?

Yeni yılda memur zamlarının ne kadar olacağı son günlerin en çok merak edilen konularından biri haline geldi. Memurların ve ekonomi çevrelerinin ilgi duyduğu konu hakkında Emeklizammı ne kadar olacak ve Emeklilere zam yapılacak mı gibi konular merak ediliyor.

EMEKLİ ZAMMI NE KADAR OLACAK?

2022 Ocak ayı yapılacak zam konusu, memur ve memur emeklisine yapılacak zam miktarı Ocak enflasyon oranın ve farkının açıklanması ile netlik kazanacaktır. 2022 memur zamları yüzde kaç olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Memur-sen ve Kamu-sen başkanları ile Beraberinde Bakan Bilgin ile gerçekleştirdiği toplantı sonrası ek zam konusu görüştü. Memur-Sen Başkanı Yalçın, "Cumhurbaşkanımızla görüşmemizde ek zam, 3600 ek gösterge ve sözleşmelilere kadro beklentimizi söyledik. Ek zam dahil tekliflerimiz için Çalışma Bakanı Bilgin ile bir araya geleceğiz" ifadelerine yer verdi.

2022 yeni senede 18 milyon memur ve memur emeklisinin gündeminde yeni yıl zammı olacaktır. Ocak ayında memur ve memur emeklisine yapılacak zam tutarı, 3 Ocak 2022 tarihinde açıklanacak enflasyon oranlarıyla kesinlik kazanacaktır.

Memur ve memur emeklilerine yapılacak ek zammın ise 15 Ocak 2022'ye kadar yetiştirilmesi beklenmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title