Haberler

Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz kaç yaşındadır, nereli, hangi dizide oynuyor, hangi filmlerde oynadı?

Güncelleme:

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden Dilan Çiçek Deniz , sevenlerinin merak konusu oldu. Peki, Dilan Çiçek Deniz kaç yaşında ve nereli, hangi dizide oynuyor? Dilan Çiçek Deniz kimdir?

Ekranlarda Sena Koçovalı olarak gösterdiği performansla Çukur dizisinde büyük beğeni toplayan Dilan Çiçek Deniz , magazin gündeminde en çok konuşulan isimlerden oluyor. Peki, Dilan Çiçek Deniz kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında, nereli?

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 1995'te Sivas'ta doğmuştur.Türk oyuncu ve manken olan Dilan ÇiçekDeniz Miss Turkey 2014 ikincisi olmuştur.

Annesi ve babası öğretmendir. Babasının adı Orhan Deniz, annesinin adı Hale Temizyürek'dir. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi almıştır. 17 yaşındayken Liseler arası Tiyatro Yarışması'na katılıp oyunculuk ödülü almıştır. Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır.

Oyuncu 15 yaşında "Güneşi Annem Sanırdım" adında şiir kitabı çıkarmıştır.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ HAYATI?

Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz(25), 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. Olmuştur. 2015 yılında Miami'de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir.

İlk rolü 2015'te Star TV'de yayınlanan "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisindeki 'Ebru' karakteridir. Dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi, Burak Deniz ile birlikte oynadılar. Fakat dizi düşük reytinglerden dolayı 3 Ekim 2015 tarihinde 13 bölüm sonra final yapmıştır.

2015 yılında yayınlanmakta olan "Güneşin Kızları" dizisine dahil olmuştur. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği "Güneşin Kızları" dizisinde, 'Elif' karakterine hayat vermiştir.

Oyuncu Ağustos 2016'da başlayıp Haziran 2017 de final yapan "Bodrum Masalı" adlı dizide başrol oynamıştır.

2016 yılında başlayan Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinde Sena Koçavalı karaktariyleAras Bulut İynemli ile başrol oynamıştır.

Oyuncu aynı zamanda 2016 yılında Pantene Altın Kelebek ödülünde yıldızı parlayan ödülüne layık görülmüştür. 2018 yılında Avon'un ruj reklamında yer almıştır.

ROL ALDIĞI TV DİZİLERİ SİNEMA FİLMLERİ

Tatlı Küçük Yalancılar

Güneşin Kızları

Bodrum Masalı

Çukur

Alev alev

Balayı

Yarına Tek Bilet

Yarım Kalan Aşklar – İnternet Filmi

DİLAN ÇİÇEK DENİZ'İN ALDIĞI ÖDÜLLER

2014 Miss Turkey - Türkiye İkinci Güzeli

2016 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri - Pantene Yıldızı Parlayanlar

2018 23. Magazin Gazetecileri Derneği – Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Dilan Çiçek Deniz Çukur Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title