Haberler

Beşiktaş - Wolverhampton maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Wolverhampton maçı ile Avrupa Ligi K grubunda ikinci karşılaşmaya çıkıyor. Gruptaki ilk maçta 4-2 yenilen ve ligde bu sezon kötü bir gidiş gösteren siyah beyazlılar, Wolverhampton maçı ile çıkışa geçmek istiyor. Peki, Beşiktaş - Wolverhampton maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk onbirler, canlı yayın detayları...

UEFA Avrupa Ligi K grubunda ülkemizi temsil eden Beşiktaş, Wolverhampton'ı ağırlıyor. Siyah beyazlılar, gruptaki ilk maçta 4-2 mağlup olmuştu. Süper Lig'de de lige çok kötü başlayan siyah beyazlılar, Wolverhampton karşısında alacağı 3 puan ile moral bulmak ve kötü gidişe dur demek istiyor. Beşiktaş - Wolverhampton maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maçın muhtemel ilk onbirleri, takımların son durumları ve detaylar haberimizde.

BEŞİKTAŞ - WOLVERHAMPTON MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ikinci hafta maçında 3 Ekim Perşembe günü İngiltere'nin Wolverhampton ekibini konuk edecek. Vodafone Park'ta saat 19.55'te başlayacak karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonundan hakem Harald Lechner yönetecek. Beşiktaş - Wolverhampton maçı, beIN Sports 1'den naklen yayımlanacak.

BJK MAÇINI YAYINLAYAN DİĞER KANALLAR

CBC Sport Azerbaijan, Sony Six HD, Sony LIV, Sony Six, Wolves TV, Sky Calcio 4, SKY Go Italia, ESPN Play Sur, ESPN Sur, Optus Sport, DStv Now, Startimes Sports Premium, Nova Sport 2, DIGI GO, Cytavision on the Go, Cytavision Sports 3, Arena Sport 5 Croatia, TSN4 Malta, GO TV Anywhere, StarTimes App, Startimes Sports Premium, DStv Now

AVRUPA KUPALARINDAKİ 218. KARŞILAŞMA

Beşiktaş, bu akşam oynayacağı Wolverhampton maçı Avrupa Kupalarındaki 2018. karşılaşmasına çıkacak. Bu karşılaşma aynı zamanda Türk takımlarının İngiliz takımları ile oynayacağı 78. maç olacak.

Beşiktaş, Avrupa Kupalarında oynadığı 217 maçta rakiplerine 83 kez üstünlük kurdu. 88 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 46 mücadeleden berabere ayrıldı. Avrupa Ligi'nde oynadığı 115 müsabakada 52 galibiyet, 23 beraberlik ve 40 mağlubiyet gördü.

Türk takımlar ile İngiliz takımlar arasında oynanan 77. maçtan ülkemizin ekipleri 20 kez galip geldi. 38 maç ise İngiliz takımları üstünlüğü ile sona erdi. Kalan 19 maç ise berabere bitti.

BEŞİKTAŞ - WOLVERHAMPTON MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLERİ

Beşiktaş : Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Rebocho, Elneny, Oğuzhan, Ljajic, Lens, N'Koudou, Burak

Wolverhampton : Patricio, Boly, Coady, Saiss, Doherty, Dendoncker, Moutinho, Castro, Adama, Neto, Jimenez

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Beşiktaş Gündem Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title