Haberler

Bakırköy'de Emekli Kadını Dolandıran Şüpheli Tutuklandı

Güncelleme:

Bakırköy'de kendisini polis ve savcı olarak tanıtan şüpheli, emekli kadının 4 milyon lira değerinde para ve ziynet eşyasını dolandırdı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli suçüstü yakalandı ve tutuklandı.

Bakırköy'de, kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp emekli kadının 4 milyon lira değerinde para ve ziynet eşyasını dolandıran şüpheli tutuklandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 29 Mart'ta F.O.M'nin, kendilerini telefonda polis ve savcı olarak tanıtan şüphelilerin yönlendirmesiyle evine gelen kişiye 4 milyon lira değerinde para ve ziynet eşyasını verdiği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Şüphelilerin olaydan bir hafta sonra mağdur kadınla bir kez daha telefonla irtibat kurup, bu kez bankada bulunan parasını çekmesini ve evine gelecek kişiye vermesini istemeleri üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Mağdurun adresinde gerekli tedbirleri alan ekipler, parayı almaya gelen İ.T.K'yi (22) suçüstü yakaladı.

Emniyette sorgulanan şüpheli hakkında 5 suç kaydı bulunduğu belirlendi.

İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen İ.T.K, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Asayiş Şube Müdürlüğü İstanbul Dolandırıcılık Adliye Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title