Haberler

Bakan İslam: Çalışmayan Kadın Yoktur

* Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Şöyle bir ayrımımız var; çalışan kadın, çalışmayan kadın.

* Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam,

"Şöyle bir ayrımımız var; çalışan kadın, çalışmayan kadın. Yanlış. Çalışmayan kadın yoktur bütün kadınlar çalışıyor. Kimisi evde çalışıyor, kimisi hem evinde hem de işinde dışarıda çalışıyor"

Haber-Kamera: Naci YÖNER - İSTANBUL DHA

Tuzla Belediyesi Orhanlı Anne ve Çocuk Eğitim Merkezi (AÇEM), Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam tarafından açıldı.

KADINLAR DAİMA ÇALIŞIYOR

Bakan Ayşenur İslam açılışta yaptığı konuşmada, 'Aile toplumun temelidir, güçlü yaşaması gerekir ve geleceğe sağlıklı intikal etmesi gerekir" dedi. Ailenin en önemli unsurunun kadındır olduğunu belirten Bakan İslam, "Aileyi kuran, yaşatan, ayakta tutan güçtür kadın.Onun için ailenin güçlü olması için kadının da güçlü olması gerektiğine inanıyoruz.İyi hayat şartlarına sahip, iyi eğitilmiş, donanımlı kadınlara ihtiyacımız var. Bu kadınlar, ister evlerinde çalışsınlar, ister dışarıda çalışıyorlar daima çalışıyorlar. Şöyle bir ayrımımız var; çalışan kadın, çalışmayan kadın. Yanlış. Çalışmayan kadın yoktur bütün kadınlar çalışıyor. Kimisi evde çalışıyor, kimisi hem evinde hem de işinde dışarıda çalışıyor" dedi.

Türk kadınlarının çocuklarını büyütürken çalıştıklarını ve kariyerlerin böyle yapabildiklerini, hatta yarım bırakmak zorunda kaldıklarını vurgulayan Bakan İslam, Amerikalı kadınların çocuk yaptıktan sonra çocuklarının kendilerine ihtiyaç duymayacakları zamana kadar onlara baktıklarını ve kariyerlerine daha sonra devam ettiklerini belirtti.

MUHAMMED ALİ İLE SOHBET ETTİ.

Açılışını yaptığı AÇEM'de incelemelerde bulunan Bakan Ayşenur İslam, resim yapan çocuklar arasında 4 yaşındaki bir çocuğun adını sordu. Adının Muhammed Ali olduğunu öğrenince ona, 'Sen Muhammed Ali'yi tanıyor musun' İnşallah onun gibi Çok güçlü olursun" dedi

BAKAN EBRU YAPTI

Bakan İslam, kadınlara el sanatları verilen dersliklerde Ebru hocasından kısa bir süre çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Ayşenur İslam, ebru da yaptı. Ayşenur İslam, daha sonra başka bir derslikte müzik dinletisine katıkarak,çocuklarla sohbet etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuzla Belediyesi Ayşenur İslam Muhammed Ali Orhanlı Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? #9917 Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? #9917 Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? #9917 Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? #9917
Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title