Haberler

Aile dizisi ne zaman başlayacak? Aile dizisi ilk bölüm ne zaman? Aile dizisi hangi gün, saat kaçta?

Güncelleme:

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'yı uzun yıllar sonra ekrana döndürecek olan Aile dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından Aile dizisi yayın tarihi ne zaman sorusu araştırılmakta. Peki, Aile dizisi ne zaman başlayacak? Aile dizisi ilk bölüm ne zaman? Aile dizisi hangi gün, saat kaçta? İşte detaylar...

Ay Yapım imzalı, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız ile Cem Toluay'ın oturduğu, senaryosunu Hakan Bonomo'nun yazdığı "Aile" dizisi yakında Show TV'de izleyici karşısına çıkacak. Aile dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Peki, Aile dizisi ne zaman başlayacak? Aile dizisi ilk bölüm ne zaman? Aile dizisi hangi gün, saat kaçta? Detaylar haberimizde...

AİLE OYUNCU KADROSU!

Aile dizisinin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer yer almaktadır.

AİLE DİZİSİ KONUSU NE?

Kıvanç Tatlıtuğ'un Aslan'a, Serenay Sarıkaya'nın da Devin karakterine hayat vereceği dizi, tanınmış ailelerden Soykanlar'ın başındaki Aslan'ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin'le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve 'aile ' kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

AİLE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Senaryosunu Hakan Bonomo'nun yazdığı Aile dizisinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alacak. Aile dizisi çok yakında Show Tv kanalında seyirciyle buluşacak.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Serenay Sarıkaya Kıvanç Tatlıtuğ Aile Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title