Haberler

Efelerli gençler 'Kitap Kafe'yi çok sevdi

Güncelleme:

Efelerli gençler 'Kitap Kafe'yi çok sevdi Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın 2021 yılında hayata geçirdiği ilk projesi olan 'Kitap Kafe', ilçedeki gençler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Efelerli gençler 'Kitap Kafe'yi çok sevdi

AYDIN - Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın 2021 yılında hayata geçirdiği ilk projesi olan 'Kitap Kafe', ilçedeki gençler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Adnan Menderes Mahallesi Kızılırmak Caddesi'ndeki adresinde 20 Ocak'ta hizmete açılan Kitap Kafe, açıldığı günden bu yana binlerce genci ağırladı. Sınavlara hazırlanan öğrencilere de sık sık ev sahipliği yapan Kitap Kafe'nin konukları, böylesine yararlı bir projeyi hayata geçirdiği için Başkan Atay'a teşekkür ederek, Kitap Kafe hakkında görüşlerini dile getirdi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na hazırlanan Zeynep Akyol, ders çalışmak için nerdeyse her gün Kitap Kafe'yi tercih ettiğini belirterek, "Kitap Kafe'nin diğer kütüphanelere göre çok daha verimli ve keyifli olduğunu düşünüyorum. Biz tüm kütüphaneleri deneyimledik ve son olarak burada karar kıldık. Çünkü bizi en çok rahat ettiren, imkan sunan yer burası. Çay ve su ikramının olması, arkadaşlarımızla bir soru üzerine konuşacağımız zaman tercih edebileceğimiz dışarıda da masaların olması çok güzel. Ayrıca Efeler Belediyesi Kitap Kafe'nin hoş ve sıcak bir atmosferi var" dedi.

Kitap Kafe'yi ders çalışmak için tercih edenlerden biri de Emre Ediz oldu. Kitap Kafe'yi 'çok kaliteli ve nezih bir yer' olarak tanımlayan Ediz, söyle konuştu:

"Kaliteli bir yer burası. Kitap Kafe bizim yaşıtlarımıza ders çalışmak için kolaylık sağlıyor. Bu konseptte bir yer yok, olsa da ücretli oluyor. Elimizin altında böyle bir imkan var ve değerlendiriyoruz. Kitap Kafe çok ferah ve nezih bir ortam. Özellikle belirtmek isterim ki tertemiz. Çalışanlar da çok ilgili. Herkese teşekkür ediyorum. Ders çalışmak için çok uygun bir ortamı olan Kitap Kafe'yi herkese tavsiye ediyorum.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Fatih Atay Efeler Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title