Haberler

Gündem / 6 Nisan 2018

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Philips Üst Yöneticisi Frans van Houten'i kabul edecek, partisinin genel merkezinde AK Parti MKYK toplantısına başkanlık edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Philips Üst Yöneticisi Frans van Houten'i kabul edecek, partisinin genel merkezinde AK Parti MKYK toplantısına başkanlık edecek.

(Ankara/15.00/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Binali Yıldırım, Moğolistan'a gerçekleştirdiği resmi ziyaret kapsamında çeşitli temaslarda bulunacak.

(Ulanbator) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Parti Meclisi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Anadolu Ajansı (AA) 98 yaşında

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı başkanlığındaki heyet, Anıtkabir'i ziyaret edecek.

Heyet, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve AA'nın kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk koyacak, manevi huzurunda saygı duruşunda bulunacak.

(Ankara/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin gelişmeler izleniyor.

(İdlib/Azez/Afrin) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını ve Belediye Başkanlığını ziyaret edecek.

(Bingöl/10.15/13.30/15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı ve Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu Başkanı Recep Akdağ ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, TBMM Madde Bağımlılığını Araştırma Komisyonu toplantısına katılacak.

(TBMM/15.00/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cebeci Polis Şehitliği'nde düzenlenecek törene katılacak.

(Ankara/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bakanlığın 2018 Yılı Aday Memur Eğitim Programı ile temel atma ve Sandıklı ilçesinde açılış törenlerine iştirak edecek, Şehit İbrahim Çetin'in ailesine taziye ziyaretinde bulunacak.

(Afyonkarahisar/11.30-15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, TÜRKÖK'ün 3. yılı dolayısıyla düzenlenecek hasta-donör buluşması etkinliğine katılacak.

(Ankara/09.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, eski Malatya'da esnafı ziyaret edecek, kuzey çevre yolunda incelemelerde bulunacak.

(Malatya/13.30-16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Türkiye 14. Vergi Kongresi, Ekonomik Büyüme Gelir Dağılımı ve Vergi Politikaları Kongresi"nde konuşcak.

(İstanbul/09.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının başlattığı "Bir Tuğla da Benim Olsun" yardım kampanyasının tanıtım toplantısına katılacak.

(Ankara/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Emniyet Genel Müdürlüğünce Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde "Şehitleri Anma ve Mevlit Programı" düzenlenecek.

(Ankara/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- FETÖ davaları

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin "ana darbe" davasında 14 tutuklu sanığın yargılanması, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesince İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Büyük Salon'da sürecek.

(İstanbul/10.00)

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili, aralarında sözde "yurtta sulh konseyi" üyelerinin de bulunduğu 224 sanığın yargılandığı "çatı" davasının görülmesine Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek.

(Ankara/09.30)

FETÖ'nün darbe teşebbüsü sırasında Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 158 sanığın yargılandığı davaya Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek.

(Ankara/09.30)

Siirt'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında valiliği abluka altına almaya çalışan, aralarında rütbeli askerlerin de bulunduğu 88'i tutuklu 332 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edilecek.

(Siirt / 09.30)

Zonguldak'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na ilişkin davada örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu, 6'sı tutuklu, 15'i firari 84 sanığın yargılanmasına devam edilecek.

(Zonguldak/10.00)

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Habertürk Türkiye Spor Zirvesi'ne ve Altınordu Futbol Kulübünün organize ettiği U12 İzmir Kupası'na katılacak.

(İstanbul/09.30/İzmir/17.30) (Fotoğraflı)

2- Spor Toto Süper Lig'in 28. haftası, Medipol Başakşehir-Evkur Yeni Malatyaspor maçıyla başlayacak.

(İstanbul/20.00) (Fotoğraflı)

3- Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 24. haftasının açılış maçında Darüşşafaka ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/20.00) (Fotoğraflı)

4- Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takımı, Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Almanya temsilcisi TTC Berlin Eastside ile deplasmanda karşılaşacak.

(Berlin/20.00)

ÖZEL HABER

1- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya:

-"Bizim kahraman Mehmetçiğimiz, güvenlik güçlerimiz tarih boyunca hiçbir sivile zarar vermemiş ve bunun için de çok yoğun bir gayret sarf etmiştir"

-"Suriyeli kardeşlerimiz Cerablus'a nasıl döndülerse, bugün de terörden temizlenen Afrin bölgesine, yurtlarına ve yuvalarına geri dönmek için gün sayıyorlar"

"Bizim temennimiz tüm Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunarak, orada barışın ve huzurun yeniden hakim olduğunu görmek"

(İzzet Mazı/Kilis)

2- Afrin'de yakalanan teröristlerin ifadeleri

TSK tarafından Afrin kırsalında yakalanan ve haklarında hazırlanan iddianameye yansıyan 3 terörist, Türk askerine yakalanınca diğer PYD/YPG'lilerin kendilerine roketle saldırdığını anlattı

Tutuklu sanık Mihemed Şex Hesen:

"21 Ocak'ta sabah saatlerinde Adamanlı köyüne geldik. Bizleri nöbet tutmak için getirdiler. Yaklaşık 14-15 kişiydik. Dördümüz teslim olduk. Arkadaşlarımızdan birisini PYD/YPG'liler vurdu"

Tutuklu sanık Süleyman Cemil Kil Xilo:

"Türk askeri bizi bombalayınca kaçmaya çalıştık. Salah isimli komutanımız kaçarak kurtuldu, üçümüz teslim olduk. Biz teslim olunca diğer PYD/YPG'liler bize roket attı, birisi öldü"

(Lale Köklü / Hatay)

3- Umut Evlerindeki çocuklara yurt dışında "hobi fabrikası" projesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca, Umut Evlerindeki engelli çocukların sosyal yönden becerilerinin gelişmesi ve sosyal hayata aktif katılması için yeni bir proje başlatıldı

"Avrupa Gönüllü Hareketi ile Hobi Fabrikası Projesi" kapsamında, Umut Evlerindeki yedisi hafif mental engelli, ikisi serebral palsi hastası biri de okuma yazma bilmeyen 10 çocuk bu yaz yurt dışına gönderilecek

İspanya'da hobi etkinliklerine katılacak çocuklar, projenin ikinci ayağında İtalya'ya gidecek

(Merve Yıldızalp/Ankara)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Philips Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title