Haberler

Vatandaşın artan talebi onlara yaradı! Tanesi 1,5 liradan günde 10 bin adet fide satıyorlar

Güncelleme:

Yeşil alanı ve bereketli toprakları ile birçok ürünün yetiştirilmesine elverişli olan Kozan'da vatandaşlar kendi sebzesini yetiştirmek için domates, salatalık ve biber fidesine talebi artırdı.

GÜNLÜK GELİRİ 10 BİN LİRADAN FAZLA GELİR SAĞLIYOR

Konu hakkında açıklamalarda bulunan fide satıcısı Cumali Ağca, fidelerin tanesinin 1,5 TL'den satıldığını günlük 10 bin adet sebze fidesi sattıklarını belirterek, "Bu yoğunluğun sebebi sebze fiyatlarının artmasıdır. Evinin önünde ufak bir yeri olan patlıcan, domates, çilek ekiyor. Biber grubu ve domatese ilgi daha yoğun" dedi.

Vatandaşın artan talebi onlara yaradı! Tanesi 1,5 liradan günde 10 bin adet fide satıyorlar

"FİYATLAR ÇOK YÜKSEK"

Selahattin Yücel ise bu yıl fidelerin 1,5 TL'den satıldığını belirterek vatandaşın yoğun ilgisi olduğunu söyledi. Fide alan emekli öğretmen Mustafa Atlı, köyden sipariş verildiğini belirterek, "Şuan biber domates fidesi aldık. Fiyatlar çok yüksek" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Adana Kozan Haberler

500

Yorumlar (3)

Selin kibar:

DOMATES 30 TL OLMUŞ DAHA NE OLSUN

29
2
yanıtYanıtla
özgür :

E mazot işinede katırlarla girilir artık

20
0
yanıtYanıtla
Yalçın KIZMAZ:

İlk defa bu sene böyle birşey başlamış gibi haber yapmanın ne anlamı var bu her sene olan birşey yani pek öyle haber niteliği yok çünkü bi süreklilik var her yıl bu dönemde oluyor.

13
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title