Haberler

Zonguldak AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Göç ve İşsizliği Önlemek İçin Çalışacağım

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı: Göç ve işsizliği önlemek için çalışacağım Zonguldak'ta, Ak Parti'nin 1'nci sıra milletvekili adayı emekli başsavcı Hüseyin Özbakır, seçilmesi halinde kentte göç ve işsizliği önlemek için çalışacağını söyledi.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı: Göç ve işsizliği önlemek için çalışacağım

Zonguldak'ta, Ak Parti'nin 1'nci sıra milletvekili adayı emekli başsavcı Hüseyin Özbakır, seçilmesi halinde kentte göç ve işsizliği önlemek için çalışacağını söyledi.

İlçe, belde ve köyleri gezerek seçim çalışmalarını sürdüren Hüseyin Özbakır, TOKİ'nin Devrek İlçesi Çaydeğirmeni Beldesi'nde yaptırdığı konutların kura çekilişine de katıldı. Vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Özbakır, emekli başsavcı olduğunu hatırlatarak, "Vatandaşlarımız belki, 'Başsavcıdır, yanına gidemeyiz, derdimizi anlatamayız, ulaşamayız' diye düşünebilirler. Öyle kimseye tepeden bakma, hor görme filan öyle bir şey olmayacağını ifade ediyorum" dedi.

Milletvekili listeleri kesinleştikten sonra çalışmalar hazlı başladıklarını ifade eden Özbakır, Zonguldak'ın yatırıma aç bir bölge olduğunu söyledi. Bölgenin en büyük sorununun göç ve işsizlik olduğunu kaydeden Özbakır, şöyle konuştu:

"Zonguldak kalkınmada öncelikli yöreler sıralamasında 3'üncü sırada. Onu 4 veya 5'e indirebilirsek dışarıdan buraya yatırım çekip göç etmeyi ve işsizliği önlemeye çalışacağım. Benim en büyük amacım budur. Bunun için çalışacağım. Bunu da çözebilirsem büyük ihtimalle ben çözerim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Özbakır Zonguldak Ak Parti Devrek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title