Haberler

Yeni Yılı Tüm Coşkusuyla Kutlamak İçin

'Ultra Her Şey Dahil' Sisteminde Konuklarını Ağırlayan Concorde De Luxe Resort'ta Yeni Yıl Coşkusu Bir Başka Yaşanıyor.

Yeni yılı Türkiye'nin en gözde tatil merkezi Antalya'da bulunan ve uçak şeklindeki mimarisiyle Türkiye'nin en ünlü tematik otelleri arasında yerini alan Concorde De Luxe Resort'ta karşılamak isteyenler dinlenmenin ve eğlencenin tadına doyacaklar.

Concorde De Luxe Resot'un her türlü konfor ve lüksün düşünüldüğü odaları Royal Suite ve Grand de Luıxe Suite, çocuklu aileler için özel olarak tasarlanan odaları Family Suite, rahat ve konforlu Junior Suite, Dublex ve Standart odaları her türlü isteğinize yanıt verecek nitelikte. Konfor, huzur ve hizmetin ön plana çıkarıldığı Concorde De Luxe Resort'ta yılbaşı tatilinizi en güzel ve keyifli şekilde geçirmeniz için her ayrıntı düşünüldü.

Yılbaşı gecesine özel bir balo gecesi düzenleyen Concorde De Luxe Resort Hotel'de Koray Orkestrası'nın 60-70 ve 80'li yıllardan esintileri ile unutulmaz bir gece geçirebilirsiniz. Çeşitli şovlar ve dans gösterileri ile renklendirilecek gecede yeni yılı tüm coşkusu ile kutlamak için tüm ayrıntılar düşünüldü.

Concorde De Luxe Resort Hotel yeni yıl akşamında çocuklu misafirleri de unutmuyor! Küçük misafirler kendileri için özel olarak düzenlenen Dombo Mini Club yeni yıl partisinde güvenli ve eğlenceli bir akşam geçirmenin keyfine doyasıya varacaklar!

Birbirinden farklı A'la Carte restoran alternatifleri ve deneyimli aşçıları ile misafirlerine birçok farklı mutfağı tatma imkanı sağlayan Concorde De Luxe Resort yeni yıla girerken damak tadınıza da hitap edecek. Da Vinci A'la Carte (İtalyan), Asiana A'la Carte (Uzakdoğu),Poseidon A'la Carte (Akdeniz), Dafne A'la Carte (Türk), Vinario Wine Bar&Steak House ve Barbeque A'la Carte restoranları ile damak tadınız şenlenecek.

Yeni yıla daha canlı ve zinde girmek isteyenler için toplam 4000 m2 alan üzerine kurulan Carpe Diem Spa Merkezi sizi eşsiz bir dünyaya taşıyor. Carpe Deim Spa'nın en modern ekipmanlar ile sizler için özel tasarlanan bakım kabinleri, eşsiz bakımları, sessiz ve huzurlu atmosferi ile beden, zihin ve ruh bütünlüğünüzü yeniden sağlayacak. Birbirinden farklı masaj terapileri, Spa bakımları, dünyaca ünlü Fransız markası Thalgo ile yapılan uygulamalar ile canlanın, yenilenin ve kendinizi şımartmanın keyfini çıkartın.

Concorde De Luxe Resort Hotel, özel mimarisi, konforlu odaları, lüks restoranları, ruhunuzu arındırabileceğiniz Carpe Diem Spa Merkezi ve daha birçok ayrıcalığıyla bu sene de yeni yılın tüm coşkusunu yaşatıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title