Haberler

Yeni Hayvan Pazarı'nın İnşaat Süreci Başladı

Güncelleme:

Kula Belediyesi, modern hayvan pazarı kompleksi projesi için inşaat sürecini başlattı.

Kula Belediyesi, hali hazırda kullanılan ve kapasite olarak günümüz ihtiyaçlarına karşılık veremeyen hayvan pazarını yeniliyor. Özellikle geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlayan vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla modern yeni hayvan pazarı inşaatına başlandı.

Zaferiye Mahallesi Gölyeri Mevkii'nde zemin tesviye çalışmalarına başlanan ve ihale sürecine giren Yeni hayvan pazarı projesinin şimdi de inşa süreci başladı.Güvenlik binası, idari bina, indirme-bindirme padoğu, veteriner kulübesi, hayvan muayene alanları, karantina, gübre toplama alanı ve su deposu gibi birimleri içinde barındıracak olan yeni hayvan pazarı 2370 küçükbaş ve 140 büyükbaş hayvan kapasiteli olacak.Zemin etüdü, mimari, statik, elektrik ve mekanik projeleri tamamlanan pazarın inşaat süreci başladı. 16 Bin 140 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek yeni hayvan pazarı için hayvanların herhangi bir hastalığının olup olmadığının takip edileceği kontrol birimi, hayvan satıcıları ve alışveriş yapmaya gelen vatandaşların dinlenebilecekleri alanlar, kafeteryalar ve mescit ve bir canlı hayvan pazarında bulunması gereken her şey düşünüldü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title