Haberler

2 Çocuk Annesi Kadın, Yasak Aşk Yaşayan Kocasından Cinsel İlişki Virüsü Kaptı

Güncelleme:

Eşinin cinsel yolla bulaşan HPV virüsünü kendisine bulaştırdığını ve bu yüzden rahim ağzı kanseri olduğunu söyleyen 2 çocuk annesi kadın, kocasına boşanma davası açtı. 1 milyon TL de tazminat istedi.

Eşinin cinsel yolla bulaşan HPV virüsü taşıyıcısı olduğunu, virüsü kendisine bulaştırdığını ve bu yüzden rahim ağzı kanseri olduğunu ileri süren ve defalarca ameliyat geçiren öfkeli kadın, kocasına boşanma davası açtı. 1 milyon TL de tazminat istedi.

EVİ TERK EDEREK BİR OTELDE YAŞAMAYA BAŞLADI

İstanbul Pendik'te yaşayan, biri yüzde 50 engelli, 2 çocukları olan A.N. ve H.N. çiftinin evlilikleri uzun zamandır çalkantıdaydı. Davacı kadının iddiasına göre, 20 yıllık eşi bir süre önce kavga sonucu evi terk ederek otelde yaşamaya başladı. A.N., eşinin düğünde takılan 19 bilezik, 1 altın kaplama saat, 1 takı seti, 60 çeyrek altın ile 5 adet yarım altını da bozdurarak, başka kadınlarla gününü gün ettiğini iddia etti.

''DEFALARCA ALDATTI''

Evlilikleri süresince şiddete maruz kaldığını ileri süren A.N., boşanma davası açtı. Kadının Anadolu Aile Mahkemesi'ne verdiği boşanma davası dilekçesinde ise akıl almaz bir olay ortaya çıktı. Eşinin evlilik sürecinde kendisini defalarca aldattığını, başka kadınlarla yaşadığı yasak ilişkiler sonucunda ise HPV virüsü kaptığını iddia eden A.N. kocasının bu virüsü bir süre sonra kendisine de bulaştırdığını kaydetti.

BU VİRÜS YÜZÜNDEN RAHİM AĞZI KANSERİNE YAKALANDIĞINI SÖYLEDİ

Davacı kadın, bu virüs nedeniyle rahim ağzı kanserine yakalandığını ve defalarca ameliyat olduğunu anlattı. Evlilik birliği içinde kişilik haklarının zarar gördüğünü ve geri dönüşü olmayacak bir şekilde sağlığını kaybettiğini söyleyen kadın, 500 bin TL 'si maddi, 500 bin TL 'si ise manevi olmak üzere toplam 1 milyon TL tazminat talep etti. Boşanma davası açan kadın, çocuklarının velayetinin de kendisine verilmesini, eşinin adına kayıtlı bulunan evin de kullanımlarına tahsis edilmesini istedi.

''VİRÜS, EVLİLİKTEN ÖNCE BULAŞTI''

Suçlanan koca ise mahkemeye gönderdiği dava dilekçesinde hakkındaki tüm suçlamaları reddetti. Eşinin kendisini evden kovduğunu ve çocuklarına bağlı olduğunu belirten pet shop dükkânı sahibi H.N., virüsün kendisine evlenmeden önce yaşadığı ilişkilerinden bulaştığını dile getirdi. H.N., eşine hastalığı sürecinde maddi ve manevi destekte bulunduğunu ifade ederek davanın reddini talep etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (27)

merzifon:

tahtaya gelesice

39
1
yanıtYanıtla
Altug:

evlenmeden once yasadigim cinsel iliksi diyor . . . biz kadin bakire degilse arkamiza bakmadan kaciyoruz ama erkek olarakta bizim de evlenmeden cinsel iliski yasamamiz diye bisey olamaz. . bizi yaratan Kuran da cok acik yasak koymus hatta birak yapmayi o yola gidecek butun ihitmallerden de uzak durman emrediliyor. . millet zevkine rahatina tapiyor sonunda Allah ta boyle cezalar veriyor bir turlu huzuru bulamiyorlar birde bunun oldukten sonraki ceza kismi var. . siz devam edin surunun sonra boyle

34
5
yanıtYanıtla
HANDE:

TENEŞİRE GELESİCE

25
1
yanıtYanıtla
Baba meraba:

Evlenmeden öncesi zina sayılmıyormu cinsel hastalık kol geziyor etrafta zinadan uzak durun

18
4
yanıtYanıtla
DOGUS:

E zinayi savunanlar Buyurun habere baksın zina haramdır toplumu bozar sağlık açısındanda hastalık kapar insanlar Zina yasağı GELSİN

12
4
yanıtYanıtla
Elif:

Geberesice adam

12
1
yanıtYanıtla
islam hukuku:

Aç kuran-i kerimi oku bi yaradanın ne demiş bu hususta.

10
1
yanıtYanıtla
tülay:

zinada hayır yoktur

10
1
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

O virüs farklı kanser farklı kadın bunu bil geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve çoğu erkrk zaten kondomsuz ilişki yaşıyor özelikle çoğuda erkek erkeğe yatıyorlar gizli saklı erkek erkeğe sonuç ortada işte

10
0
yanıtYanıtla
KIRANTA:

HPV Yüzde 99 cinsel yolla bulaşır. İlla evlilikte aldattı ve bulaştı diye de bir kaide yok..30 yaşında evlenmiş biri hiç aldatmasa bile yine bulaşabilir..Çünkü ülkemizde erkeklerin büyük çoğunluğu evlenmeden önce birçok kez güvenli olmayan cinsel ilişki yaşamaktadır e haliyle evlenmeden önce test yapılmalı yada evlenene kadar bakir kalınmalı evlendikten sonra da tek eşli kalınması şart. Biraz zor ihtimal bunlar ama maalesef başka da korunma yolu yokk..yersenkişen....

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title