Haberler

Yaralı Atmaca Koruma Altına Alındı

Sakarya'nın Geyve ilçesi'nde avcılar tarafından vurularak yaralanan ve bir apartmanın bahçesine düşen atmaca, bir vatandaş tarafından yakalanarak Sakarya Çevre ve Orman İl Müdürlüğü Doğa ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

Sakarya'nın Geyve ilçesi'nde avcılar tarafından vurularak yaralanan ve bir apartmanın bahçesine düşen atmaca, bir vatandaş tarafından yakalanarak Sakarya Çevre ve Orman İl Müdürlüğü Doğa ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. Yaralı kuş iyileştirildikten sonra doğaya bırakılacak.

Alınan bilgilere göre Geyve ilçesi Alifuatpaşa Beldesi'nde apartmanın bahçesine düşen yaralı atmaca, Mustafa Kırca tarafından yakalanarak koruma altına alındı. Atmaca daha sonra Sakarya Çevre ve Orman İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

Burada yapılan muayenede kanadının saçmayla yaralandığı belirlenenen atmaca, Adapazarı'na getirildi. Yaralı kuşun tedavi edildikten sonra tekrar doğaya salınacağı belirtildi. - Sakarya / Adapazarı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alifuatpaşa Sakarya Kırca Geyve Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title