Haberler

Yapay Zeka Gibi Whatsapp Hattı

Balçova Belediyesinin yeni hizmete soktuğu WhatsApp hattı ile vatandaşların ilettiği şikayetler anında çözüme kavuşturulacak.

Balçova Belediyesinin yeni hizmete soktuğu WhatsApp hattı ile vatandaşların ilettiği şikayetler anında çözüme kavuşturulacak. Sisteme eklenen yazılım ile sadece şikayetler çözülmeyecek aynı zamanda raporlama yöntemi yapılan hizmetin kalitesi artırılacak.

Balçova Belediyesi, vatandaşların belediyeye daha hızlı ulaşması için teknolojik imkanları kullanmaya devam ediyor. Yeni hizmete sokulan 0 533 071 1881 numaralı WhatsApp hattı ile vatandaşlar akıllı telefonlarından günün 24 saati belediyeye ulaşabilecek. Yeni uygulamanın bir diğer avantajı ise Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından sisteme eklenen bir yazılım ile iletilen ve çözüme kavuşturulan şikayetlerin raporlamaları ve çözüm analizleri yapılacak. Birim müdürleri ve mahalle muhtarları ile entegrasyon sağlanacak sistem aynı anda belediyenin dijital veri tabanına eklenerek hizmetin kalitesi artırılacak.

E-belediyecilik hizmetleri

Bilgi işlem teknolojisini Türkiye'de en iyi kullanan belediyelerin başında geldikleri ifade eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, "Kendi imkanlarımız ile ilçemize 30 kilometre fiberoptik hat döşedik. Tüm e-belediyecilik hizmetlerini bu hat üzerinden gerçekleştiriyoruz. Bu hatta bağlı 400 kamera ile Türkiye'deki en yaygın MOBESE sistemini kurduk. Özellikle okullarımız ve ana caddelerimiz sürekli kontrol ediliyor. Engelli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet ulaştırmak amacıyla ilçemizdeki tüm engelli vatandaşlarımızın kayıtlarının olduğu Dijital İnteraktif Engelli Haritasını yaptık. Çöp kamyonu gibi tüm hizmet araçlarımızın ön ve arkalarına taktığımız kameralar ile izlediğimiz online bir sistemimiz var" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Balçova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title