Haberler

Voleybolun Fikstürü Belli Oldu

Ankara DHAVoleybolda, Vestel Venus Sultanlar Ligi ile Efeler Ligi'nde 2017-2018 sezonu fikstür çekimi yapıldı.

Ankara DHA

Voleybolda, Vestel Venus Sultanlar Ligi ile Efeler Ligi'nde 2017-2018 sezonu fikstür çekimi yapıldı.

Bu sezon da 12 takımın iki devreli deplasmanlı lig usulüne göre karşılaşacağı organizasyonda, TVF Yönetim Kurulu'nun kararına göre, geçen sezonlardan farklı olarak tüm liglerde ve altyapı müsabakalarında kullanılan teknik mola sayısı bire indirilirken, en üst ligde 1. etap birincisine Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne 3. sıradan katılma hakkı getirildi. Müsabakalarda teknik molanın 12. sayıda kullanılması uygun görüldü.

Yeni sezonda İlbank ve Beylikdüzü'nün de mücadele edeceği Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 1. devre 18 Ekim-5 Aralık, 2. devre 7 Ocak-25 Şubat 2018

tarihlerinde oynanırken, Jeopark Kula Belediyespor ile TKD Kuzey Enerji Torul Gençlikspor'un dahil olduğu erkeklerde ise 1. devre 24 Eylül-26 Kasım, 2. devre ise 6 Ocak-24 Şubat'ta yapılacak. Şampiyon takımların ve lig sıralamasının belli olacağı play-off maçları 2 etap halinde oynanacak. Baraj etabında ise son 2 sırayı alan takımlar, 1. Lig'e düşecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Volley Otel'de yapılan ve Başkan Mehmet Akif Üstündağ, yönetim kurulu üyeleri ile kulüp yöneticilerinin katıldığı kura çekimi sonrası ligdeki ilk hafta maç programları şöyle oluştu:

VESTEL VENUS SULTANLAR LİGİ:

Çanakkale Belediyespor-Seramiksan

Galatasaray-Nilüfer Belediyespor

Bursa Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe

Beşiktaş-İlbank

Halkbank-VakıfBank

Beylikdüzü Voleybol İhtisas-Eczacıbaşı VitrA

EFELER LİGİ:

Fenerbahçe-Beşiktaş

Arkas Spor-Galatasaray

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Afyon Belediye Yüntaş

TKD Kuzey Enerji Torul Gençlik-Maliye Piyango

Halkbank-İnegöl Belediyespor

Jeopark Kula Belediyespor-Ziraat Bankası

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Voleybol Federasyonu Vestel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title