Haberler

Eskişehir'de Cinayeti İşlemeden Önce Çukur Kazdılar

Güncelleme:

Eskişehir'de bir lise öğrencisini öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, cinayeti işlemeden önce çukur kazdıklarını itiraf etti.

Eskişehir'de bir lise öğrencisini öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, cinayeti işlemeden önce çukur kazdıklarını itiraf etti.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Gündüzler beldesinde ikamet eden Yunus Emre Lisesi 11. sınıf öğrencisi Abdülgafur Taştan'ı (16), kafasından av tüfeğiyle vurup cesedi gömdüğü iddia edilen şüpheliler Orhan E. (22) ile H.B. (17), jandarma ekiplerinin yürüttüğü titiz çalışmalar neticesinde yakalandı. Şüpheliler verdikleri ilk ifadede cinayeti önceden planladıklarını itiraf etti.

Şüphelilerin verdikleri ifadelerinde, beldenin Değirmenderesi mevkiinde bulunan ormanlık alana giderek olaydan 1 gün önce çukur kazdıkları ve olay günü Abdulgafur Taştan'ı çağırarak av tüfeği ile öldürdükten sonra kazmış olduklarını çukura gömdüklerini söyledikleri ileri sürüldü. Ayrıca şüphelilerin, öldürdükleri Taştan'ın cüzdanında bulunan 500 TL'yi de gasp ettikleri iddia edildi.

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan 2 şüphelinin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gündüzler Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title