Haberler

Ümit Ünal: Şehzade Mustafa Bir Wabi Erkeği

Güncelleme:

Ümit Ünal, Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa'yı canlandıran Mehmet Günsur'un bir Wabi erkeği olduğunu söyledi.

TÜRKİYE'DE VE DÜNYA'DA WABİ ÜNLÜLERİ

Filli Boya'nın hayatın her alanına dokunan geleceğin renk konseptlerinden biri olan Wabi'nin insan ruhuna yansımalarını yorumlayan moda tasarımcısı Ümit Ünal, Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa'yı canlandıran Mehmet Günsur'un bir Wabi erkeği olduğunu söyledi. Didem Soydan'nın da bir Wabi kadını olduğunu söyleyen Ümit Ünal, organik doğasının ona bir yaşam rehberliği yaptığını da belirtiyor.

Filli Boya Coloration başlığı altındaki "Ümit Ünal İkibinonüç / İkibinondört Renk Eğilimleri"nin 6 konseptinden biri olan Wabi, yaşanmışlıklardan beslenen bir anlatım sergileyerek, yaşanacak olana dair bir yolculuğun öyküsüne çağrışım yapıyor.

Türkiye'de ve Dünya'da Wabi Ünlüleri

Mehmet Günsur, Didem Soydan, Günseli Kato, Berk Hakman, Aydın Teker (koreograf), Marion Cotillard

Ümit Ünal, sadece günümüzde yaşayan değil, geçmişten gelen bazı önemli isimlerin de bir Wabi insanı olduğunu söylüyor. Bunların en büyük örneğinin ise Leonardo Da Vinci olduğunu söylüyor.

"İnsan zekası hiçbir zaman doğadan daha güzel, daha yalın ve daha dolaysız bir buluş gerçekleştiremeyecek; çünkü doğanın buluşlarında hiçbir eksiklik olmadığı gibi hiçbir fazlalık da yoktur." (Leonardo Da Vinci)

Wabi Renklerinin İnsan Ruhuna Yansımaları

Yaşam enerjisini doğadan alan saf ve özel bir karakterdir Wabi insanı. Kültürlere ve deneyimlere açık. Doğaya, yaşamın özüne ve evrendeki tüm canlı cansız varoluşlara saygı duyan, stil duygusu yüksek, entelektüel. Dünya mutfağına ilgi duyan, gözlemci ve etken. Meditasyon ve spor vazgeçilmezlerinden… Wabi insanının rengi taş gri, sedef, bej ve tonları!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhteşem Yüzyıl Filli Boya Ümit Ünal Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title