Haberler

Türkiye-Suriye Sınırında Rus Uyruklu 2 Kişi Yakalandı

Güncelleme:

Suriye'den Türkiye'ye gelirken yakalanan Rus uyruklu 2 kişinin üzerlerinde bir adet "Glock" marka silah, hafıza kartları ve bellek bulundu.

Genelkurmay Başkanlığı, Hatay'ın Altınözü İlçesi'nde birinci derece askeri yasak bölgede Rus uyruklu 2 kişinin 'hayalet silah' diye bilinen Glock marka 1 tabanca, hafıza kartları, bellek ve cep telefonlarıyla yakalandığını bildirdi.

TÜRKİYE'YE GEÇMEK İSTERKEN YAKALANDILAR

Suriye'den Türkiye'ye geçmek isterken dün akşam saat 23.20 sıralarında yakalanan Ruslarla ilgili Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Türkiye- Suriye hududunda, 2'nci Hudut Alay Komutanlığı Hacıpaşa Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde görevli Mobil Yol Kontrol Unsuru tarafından, birinci derece askeri yasak bölgede, Suriye istikametinden Türkiye'ye ellerinde çantalarla iki şahsın geçiş yaptığı tespit edilmiş, şahıslar yapılan 'dur' ikazına uyarak teslim olmuşlardır.

Yakalanan şahısların, Rus uyruklu ve erkek oldukları tespit edilmiş ve üzerlerinde, 1 adet Glock marka silah, 7 adet değişik cinste cep telefonu, 3 adet mikro hafıza kartı ve 1 adet taşınabilir bellek bulunmuştur. Yakalanan şahıslar Altınözü Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla, Altınözü İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gözaltına alınmıştır."

SINIR DIŞI EDİLECEKLER

Rus uyruklu şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altınözü Türkiye Suriye Glock Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (15)

habibh.osmanoglu_006@mynet.co:

SANDIĞA GÖMERİZ O RUSLARI BİZ. SIKIYORSA PARTİ KURSUNLAR DA GELSİNLER.

25
8
yanıtYanıtla
malkoçoğluakbayir_06@hotmail.com:

yol gecen hanına döndü giren çıkan belli değil hacı baba tekkesi gibi maşaallah

22
5
yanıtYanıtla
daddadasda@mynet.com:

O ajanslar türk olacaktı da rusya onları öyle bırakacaktı öylemi.

23
2
yanıtYanıtla
HAŞİMhasimm@hotmail.com:

Ailesiyle şehirde düzen kurmuş kimse silahlı falan diye birini yakalamasın el kaide, hırsız, rus alman farketmez , başbakan sürer. Seçimlere kadar bütün suçlar serbest..

15
7
yanıtYanıtla
adamgmc1234@mynet.com:

cemaat ve chp ye soralım ne yapalım. devleti muhalefet ve cemaat yönetiyor derinden!!

9
7
yanıtYanıtla
feridvoussefashion@gmail.com:

Evet aynen..ikiz kardeşlerin derin operasyonlar maalesef bitmek bilmiyor.

yanıt0
yanıt0
DERMOKRASTiKderrmosa@hotmail.com:

Hani bir kesresinde 'one minute' dedik ya... iste o zaman oldu ne olduysa.! :)) Uyarmistim aslinda, ama, yie´ne itiraz ettiler ve deiler ki, ; 'vay biz turkler ve muslumanlar' bilmem ne....! Aha ben yine söyluyorum, daha beteri olacak gittikce. Cünkü ok yaydan cikti, ve bu oku geri cagiracak, MIKNATIS(demokratik anlayis) yoktur Turkiyede.! MALESEF.! Biliyorum, yine ayni zihniyetler simdi bu yorumuma da ayni kafayla bakacaklar. Eh olsun bakalim. Gün gectikce icine gömuldugunuz batakligi bile göremiyecek kadar zihnisel körluk yasiyorsunuz. 90 yillik beyin yikama programi iyi i$lemis malesef. Halkyla ve yaazarlariyla lesef hepsi ayni . üzulerek yazdim bunu elbette!. (Tabii istisna insanlar var, ancak bir , bes cicekle yaz olunmuyor.)

10
5
yanıtYanıtla
vladivorvskiaganinoglu@hotmail.com:

Bak Vladimir duymasin bunu! :)) Göreceksiniz MiT bu adamlari hemen salacak, cunku aganin cocuklari bunlar ve görevlleri basindaydilar.! Aha bu dediklerimi unutmain! En fazla bir veya üc gun sonra salinir,eger bu aksam salinmazlarsa. ;))

8
6
yanıtYanıtla
ELLEŞMEYİN MİTİ ADAMI ONLARwarwar33333@hotmai:

RUSLAR MI SALAK BİZ Mİ SAFIZ BU BİR GÜNDEM DEĞİŞTİRME OLAYI RUSYA AJANALRINI UÇAKLA YOLLUYOR DENİZ YOLU DAHİ RİSK

3
7
yanıtYanıtla
ZAMANLAMASIonlinenow2010@live.com.au:

MANIDAR

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title