Haberler

Türk Jetleri Kandil'e Bomba Yağdırdı

Güncelleme:

Türk jetleri, Kandil Dağı'na ve Zaho bölgesindeki PKK kamplarına bomba yağdırdı.

Türk savaş uçakları, Kandil Dağı ve Zaho ilçesi kırsalında PKK kamplarını bombaladı. Uçakların Duhok'un Zaho ilçesi kırsalında da PKK'ya ait hedefleri vurduğu öğrenildi.

PKK KAMPLARI BOMBALANDI

TSK, Kandil Dağı'ndaki Enze köyünde de PKK kamplarını bombaladı. Bu saldırıyla ilgili ise bilgi edinilemedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kandil Dağı Zaho Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (147)

Ay yilsiz:

Ne mutlu türküm diyene

66
21
yanıtYanıtla
Zeynep:

Bu gecenin en guzel haberi . Allaha emanet olun . Lesleriniz bol olsun.

42
16
yanıtYanıtla
taktisyen:

kimyasal atılsa herşey biter ve çok ucuz

39
11
yanıtYanıtla
HASAN:

DÜNYADA BUNLARDAN DAHA HAİNİ YOK. EN HAİNDE SELO.

32
8
yanıtYanıtla
KAHRAMAN 2023:

KANDİLDEN SONRA PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KARARGAHI SURİYE/KAMIŞILIYA TAŞINDI ASIL ORAYI DA VURMAK GEREKİR. ALLAH C. C. TÜM ASKER VE POLİSLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.

36
3
yanıtYanıtla
MEHMETCIK:

Arkadaşlar bence Devlet Dogu Anadolu ve Güney dogu bölgesinde Gösterilerde Yüzünü Kapatana Molotof Atana direk Askeriye Vur Emri verilmeli Saat akşam 7 Sonra Sokaga Çıkanı vuracan Yoksa Terörle Mücadele edilemez Ne bu Hergün Şehit Haberleri Gelecene Şehit Analari Agliyacana böyle Çözüm yapılmali bak birdaha Yüzünü Kapatıp Molotof Atan Karakol Basan Asker Şehit birdaha olurmu Hepsi Kuzu olur Zaten en Son Sözü Asker Söyler Sag Yakaladiklarinizi Milletin önünde Vurun İdam Edin

19
19
yanıtYanıtla
Turkoglu:

Yav he he. Senden öğrenecek devlet ne yapacağını.

yanıt1
yanıt0
ADIYAMANLI:

Allah devletimize zeval vermesin kahrolsun hdpkk

28
9
yanıtYanıtla
aMobil-IOS:

yalan haber

5
30
yanıtYanıtla
türkMobil-ANDROID:

leşiniz bol olsun

26
7
yanıtYanıtla
Tüm 147 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title