Haberler

Turgut Özal'ın Papağanı

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Çok Sevdiği "Cabbar" İsimli Papağanı Yeni Sahibi Tarafından Turistleri Eğlendirmesi İçin 5 Yıldızlı Otel ve Tatil Köylerine Kiralanıyor.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın çok sevdiği "Cabbar" isimli papağanı yeni sahibi tarafından turistleri eğlendirmesi için 5 yıldızlı otel ve tatil köylerine kiralanıyor.

8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın bir zamanlar Marmaris Okluk Koyu'ndaki cumhurbaşkanlığı konutunda beslediği Cabbar isimli ara cinsi papağan önce Özal'ın basın danışmanı Can Pulak ardından da Antalya'da Metin Suna isimli işletmeci tarafından satın alınarak beslendi. Özellikle bayanlara karşı yaptığı hareketlerle dikkat çeken papağan, yeni sahibi tarafından haftalığı 350 euroya 5 yıldızlı oteller ve tatil köylerine kiralanıyor. Metin Suna'nın yurt dışında olması nedeniyle papağanla ilgilenen Vesile

Çubukçu, "Papağan yaptığı hareketlerle herkesin sevgisini kazanıyor. Turistleri eğlendirmesi için onu haftalık kiralıyoruz. Canı istediği zaman çok konuşuyor" dedi.

(SE-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title