Haberler

Tuğgeneral Erenel'in Veda Ziyaretleri

Tokat Valisi Dr. Recai Akyel, Veda Ziyaretlerini Sürdüren Sivas Garnizon Komutanı ve 5. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fahri Erenel'i Makamında Kabul Etti.

Tokat Valisi Dr. Recai Akyel, veda ziyaretlerini sürdüren Sivas Garnizon Komutanı ve 5. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fahri Erenel'i makamında kabul etti.

Yüksek Askeri Şura Toplantısı'nda alınan karar gereği, Milli Savunma Bakanlığı İç Tedarik Daire Başkanlığı görevine atanan Sivas Garnizon Komutanı ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fahri Erenel'e Tokat'ta yaptığı veda ziyaretleri programında Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kaya eşlik etti. Vali Akyel, ziyarette Tuğgeneral Erenel'in, bölgeye çok değerli hizmet ve katkıları olduğunu kaydederek, "Göreve geldiğimiz günden beri kendisiyle olan diyaloglarımız çok sıcak ve samimi

geçmiştir. Kendileri askerlik hizmetlerinin yanı sıra halkımızın sevgi, saygı ve sempatisini kazanmıştır. Biz Tuğgeneral Fahri Erenel'i hiç unutmayacağız, yapmış oldukları nazik ziyaretlerini de veda ziyareti olarak kabul etmiyoruz. Komutanımızla olan kişisel dostluğumuz sürekli devam edecek. Tuğgeneral Fahri Erenel'e yeni atandığı Milli Savunma Bakanlığı İç Tedarik Daire Başkanlığı görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Tuğgeneral Erenel de Vali Akyel'e gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

(Nİ-SA-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title