Haberler

Trakya'nın En Büyük Çocuk Şenliği Başlıyor

Güncelleme:

Süleymanpaşa Çocuk Şenliği'nin dördüncüsü 21 ile 23 Nisan tarihlerinde 100. Yıl Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENECEK

4. Süleymanpaşa Çocuk Şenliği, 3 gün boyunca 10.00 ile 18.00 saatleri arasında Süleymanpaşalı çocuklara heyecan ve eğlence dolu unutulmaz anlar yaşatacak. Onlarca etkinlik ve gösteri ile Süleymanpaşalı çocuklara kapılarını açacak olan şenlikte çocuklarımız doyasıya eğlenecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan etkinliklerin yanı sıra Kent Koleji, Toprak ve Trakya Rehabilitasyon Merkezleri, En İyiler Anaokulu, Arslan Anaokulu, Burcugül Anaokulu Kreş ve Gündüz Bakımevi, Mektebim Okulları, Tekirdağ Doğa Koleji, İhsan Koleji ve Aden Koleji etkinlik alanında stant açacak.

Star Medicana Hastanesi, Tekirdağ Bisiklet ve Spor Kulübü, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Tekirdağ Süleymanpaşa Zabıtası, Aydoğdu Sosyal Eğitim Merkezi, Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Akademisi, Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı, Cumhuriyet Kadınları, Süleymanpaşa Kent Konseyi ve Hayal Adası Kadınları da 100. Yıl Gençlik Merkezi'nde kuracağı stantlar ile Trakya'nın En Büyük Çocuk Şenliği'ne renk katacak.

ÇOCUK KULÜBÜ ÜYELERİNE TÜM ETKİNLİKLER ÜCRETSİZ OLACAK

4. Süleymanpaşa Çocuk Şenliği'nde bütün etkinlikler Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerine tamamen ücretsiz olacak. Etkinliklerde üye çocukların kartları ile alana gelmesi gerektiği belirtilirken girişte Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü standında ücretsiz olarak üye kayıtlarının da yapılacağı ifade edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Trakya Bölgesi Süleymanpaşa Doğa Koleji Tekirdağ Güncel Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ankara'da yağmur saat kaça kadar sürecek? Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı!
2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title