Haberler

Trafolardaki Bakır Tel Çalındı, Mahalle Elektriksiz Kaldı

Mersin’in Mut ilçesinde, üç elektrik trafosunun bakır telleri kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındıAlınan bilgiye göre, Hacınuhlu Mahallesi Söğütözü Yaylası’nda Tedaş’a ait elektrik direklerindeki trafoların bakır telleri, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.

Mersin'in Mut ilçesinde, üç elektrik trafosunun bakır telleri kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı

Alınan bilgiye göre, Hacınuhlu Mahallesi Söğütözü Yaylası'nda Tedaş'a ait elektrik direklerindeki trafoların bakır telleri, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Bir gecede 3 elektrik trafosundan yaklaşık 120 metre bakır tel çalan hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Hacınuhlu Mahallesi Muhtarı Yakup Ceylan, bekçilerinden olayı öğrendikten sonra durumu jandarmaya bildirdiğini belirterek, "Jandarmayla birlikte olay yerine gittiğimizde 3 trafonun da bakır tellerinin kesilerek çalındığını gördük. 1 trafoda yaklaşık 15 adet ve her biri 8 metreyi bulan bakır teller var. Tahmini 25 bin lira değerinde bakır tel çalındı. Şu an evler elektriksiz kaldı ve mahalleliyi çok mağdur bıraktılar. Hırsızların bir an önce yakalanmasını ve mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz" dedi.

Jandarma yaptığı araştırmada, trafoların içerisindeki bakır tellerin kesilip bakır parçaları ile birlikte çalındığını tespit etti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Söğütözü Mersin Tedaş Mut Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title