Haberler

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Muharrem Usta'ya Sert Cevap

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bir otelde silahlı kavgadan sonra, "Korkaklar tarih yazamaz" açıklaması yapan kulübün başkan adayı Muharrem Usta'nın ismini anmadan, "Kişisel olaylardan ucuz söylemlerle kendilerine paye çıkarmaya çalışıyorlar" cevabını verdi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bir otelde silahlı kavgadan sonra, "Korkaklar tarih yazamaz" açıklaması yapan kulübün başkan adayı Muharrem Usta'nın ismini anmadan, "Kişisel olaylardan ucuz söylemlerle kendilerine paye çıkarmaya çalışıyorlar" cevabını verdi.

Trabzon'da önceki gece bir otelde Muharrem Usta'nın yakınındaki isimlerden Fatih Usta'nın tartıştığı K.B.'nin yere ateş açmasıyla sonuçlanan olayın yankıları, bugün de devam etti.  Başkan Hacıosmanoğlu, olayın ardından Muharrem Usta'nın, "Biz birilerinin tehditlerinden yılacak, kaçacak insanlar değiliz. Unutmayın ki korkaklar tarih yazamaz" açıklamasına cevap verdi.

RESMİ SİTEDEN AÇIKLAMA

Başkan ibrahim Hacıosmanoğlu, kulübün resmi internet sitesinde başkanlığa adaylığını koyan Muharrem Usta'ya ismini belirtmeden açıklama yaptı. Hacıosmanoğlu, olayın Trabzonspor kongresiyle hiçbir alakası olmadığı ileri sürerek şu ifadeleri kullanıldı:

"22 Kasım 2015 gecesi Trabzon'da bir otelde Trabzonspor başkan adaylarından birisinin akrabalarının kendi kişisel meseleleri için yapmış oldukları tartışmanın sonucunda çıkan olayları yaklaşan kongreyle bağdaştırma çalışmalarını ve Trabzonspor'un adını kişisel menfaatleri için kullananları kınıyoruz. Ancak daha vahimi Trabzonspor'a başkan olma yarışına soyunan adayın bu kişisel olayı kullanarak 'Korkaklar tarih yazamaz' şeklindeki ucuz söylemleri ise buradan paye çıkarma çabasıdır. Trabzonspor bir tarihtir ve kimsenin yeniden yazmasına da ihtiyacı yoktur. Tarihi öğrenemeyenler, onu tekrar yaşamak zorunda kalırlar." - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Muharrem Usta Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hava yağmurlu mu? 2-5 Mayıs hava yağmurlu mu? Bu hafta yağmur yağacak mı? FED FAİZ KARARI 2024 | Mayıs FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne oldu? 2 Mayıs hangi burç? 2 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Mayıs tarihi hangi burç olur? BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title