Haberler

Trabzon'da teknolojik bağımlılıkla mücadele için sahne alan psikolojik danışmanlar

Güncelleme:

Trabzon'da psikolojik danışmanlar tarafından yazılan skeçlerin sahnelendiği 'Bu Sahne Aynı Biz' adlı oyun, Of ilçesinde sergilendi. Oyunu izleyenler arasında İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul yöneticileri de yer aldı. Oyun, teknolojik bağımlılığın zararlarına dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Trabzon'da teknolojik bağımlılıkla mücadele için yazdıkları skeçleri sahneleyen psikolojik danışmanlar, "Bu Sahne Aynı Biz" adlı oyunla Of ilçesinde sahne aldı.

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda sergilenen oyunu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Hasan Tekke, okul müdürleri, öğretmen ve veliler izledi.

Kabahasanoğlu, oyunculara teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Böylesine anlamlı ve güzel mesajların verildiği bir oyunu izlemekten son derece mutlu oldum. Keşke daha fazla velimiz oyunu izleseydi. Çocuklarımız bizler için çok önemli, onları en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içindeyiz. Çünkü onlar geleceğimizin mimarları ve teminatıdır. Teknolojinin zararlarını en aza indirmek için hepimize görevler düşüyor. Teknolojinin iyi taraflarını alıp zararlı taraflarından onları uzak tutmalıyız. Tekrar teşekkür ediyor, başarılar diliyorum."

???????

Kaynak: AA / Güncel

Trabzon Of Eğitim Teknoloji Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title