Haberler

Trabzon Adalet Sarayı'nı Ziyaret Etti

Bozdağ Dünyanın neresinde, 'senin yasama dokunulmazlığın var, sen teröristleri destekleyebilirsin' denebilir (3)ADALET SARAYI'NI ZİYARET ETTİBakan Bekir Bozdağ, Uzungöl'den döndükten sonra Trabzon Adalet Sarayı'nı ziyaret etti.

Bozdağ Dünyanın neresinde, 'senin yasama dokunulmazlığın var, sen teröristleri destekleyebilirsin' denebilir (3)

ADALET SARAYI'NI ZİYARET ETTİ

Bakan Bekir Bozdağ, Uzungöl'den döndükten sonra Trabzon Adalet Sarayı'nı ziyaret etti. Trabzon Başsavcısı Mithat Kutanoğlu'nun karşıladığı Bakan Bozdağ, basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda hakimler, savcılar ve adliye personeli ile bir araya geldi.

AYASOFYA'DA NAMAZ KILDI

Bakan Bozdağ daha sonra, müzeyken camiye dönüştürülerek ibadete açılan Ayasofya Camisini ziyaret etti ve namaz kıldı. Ayasofya Camisi çıkışında gazetecilere açıklamada bulunan Bakan Bozdağ, Ayasofya'nın cami olarak ibadete açılmasından ötürü onur duyduğunu belirterek, Ayasofya olarak bilinen caminin ibadete açılmış olduğu tarihten buyana ziyaret etme imkanımız olmamıştı. Gelmişken bu tarihi mirası görmek için geldik, ziyarette bulunduk. Bu vesileyle 52 yıl aradan sonra burayı ibadete açanlara, vesile olanlara ve bu konuda gayret gösterenlere minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Tarihimize, vakıflarımıza, bizi biz yapan değerlerimize sahip çıktığımız sürece Türkiye ve Türk milleti ilelebet yaşamaya devam edecektir dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekir Bozdağ Uzungöl Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title