Haberler

Tokat Erbaa'da Sağanak, Hasara Yol Açtı

Erbaa'da sağanak, hasara yol açtıTOKAT'ın Erbaa ilçesinde etkili olan sağanak, ağaçları devirdi, bir sitenin istinat duvarını yıktı, su baskınlarına sebep oldu.

Erbaa'da sağanak, hasara yol açtı

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde etkili olan sağanak, ağaçları devirdi, bir sitenin istinat duvarını yıktı, su baskınlarına sebep oldu.

İlçe merkezinde saat 19.00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 1 saat etkili olan yağış ve beraberindeki şiddetli rüzgar Cumhuriyet Meydanında bazı ağaçların devrilmesine sebep oldu. Yeşilyurt Mahallesi Fatih Caddesi'nde ise bir sitenin istinat duvarı park halindeki dört otomobilin üzerine devrildi. Yaralananın olmadığı olayda aynı caddedeki bodrum katlarda bulunan birçok evi de su bastı. Yağış, D-100 Karayolunda da trafiğin aksamasına sebep oldu. Yağmur sebebiyle Erbaa Devlet Hastanesinin acil servisini de su bastı. Bazı bölgelerde ise ise tel kopması nedeniyle elektrik kesintisi yaşandı. Belediye ekipleri yıkılan ağaçların kaldırılması ve evlerden su tahliyesi için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Erbaa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title