Haberler

Tiyatro Festivali'nde Sahnede Evlilik Teklifi

Kadıköy'de düzenlenen bir tiyatro festivalinde, sahneye çıkarak kız arkadaşına evlenmek teklif eden bir izleyici, seyircilerden büyük alkış aldı.

Kadıköy'de düzenlenen bir tiyatro festivalinde, sahneye çıkarak kız arkadaşına evlenmek teklif eden bir izleyici, seyircilerden büyük alkış aldı. Teklifine "evet" yanıtı veren kız arkadaşına tek taş yüzük takan gencin heyecanına tüm seyirciler eşlik etti.

Ataşehir'de yaşayan ve amatör tiyatroculuk yapan Bekir Karkuş adlı genç, kız arkadaşına evlilik teklifi yapmaya karar verdi. Kız arkadaşına unutulmaz bir an yaşatmak isteyen Karkuş, Kadıköy Belediyesi tarafından 10 yıldır düzenlenen tiyatro festivaline bilet alarak kız arkadaşı Suna Tolu'yu festivale davet etti. Çift, birlikte Volkan Severcan'ın "Canlı Yayın" adlı oyununu izlemek için Özgürlük Parkı'na geldi. Bir ara kız arkadaşının yanından ayrılan Karkuş, Severcan'dan sahnede kız arkadaşına evlilik teklif etmek için izin aldı. Oyunun başlamasından kısa bir süre önce sunucu Bülent Çakırer'den kendisini ve kız arkadaşı Suan Tolu'yu acil olarak sahneye davet etmesini rica eden Karkuş, tekrar Tolu'nun yanına dönerek beklemeye başladı. Gelen anons üzerine sahneye çıkan Karkuş, Tolu'nun da sahneye gelmesiyle mikrofonu eline alarak kız arkadaşına evlenme teklif etti. Gaziantep'den tatile gelen Suna Tolu, erkek arkadaşının teklifi üzerine adeta şok geçirdi. Şaşkınlığı yüzünden okunan Tolu'nun teklife "evet" demesi ile Karkuş müstakbel nişanlısına tek taş yüzük taktı. Tüm bu olan biteni izleyen seyirciler genç çifti, alkışla tebrik etti. Seyirciler arasında bulunan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk de sahneye çıkarak genç çifte mutluluklar diledi. Kendisinin de tiyatronun içinden geldiği için böyle bir teklif yapmayı düşündüğünü belirten Karkuş, "Beni bir ömür boyu geri çevirmeyeceğini düşündüğüm insana böyle bir teklif yapmak istedim. Festivalin son gününde böyle bir sürpriz yapıp hayatımda, bir ömür boyu benimle devam edecek bir insana bu teklifi yapmak istedim" şeklinde konuştu.

Çift daha sonra birlikte Volkan Severcan'ın "Canlı Yayın" isimli oyununu izledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadıköy Belediyesi Volkan Severcan Özgürlük Parkı Ataşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title