Haberler

Terörist Elebaşıları Gençleri Ölüme Gönderiyor

Türk Silahlı Kuvvetlerinin azim ve kararlılıkla yürüttüğü başarılı operasyonlar neticesinde bitme noktasına gelen bölücü terör örgütü PKK'nın sözde liderleri, içinde bulundukları çıkmazın ve çözülmenin çaresizliğini yaşıyor.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin azim ve kararlılıkla yürüttüğü başarılı operasyonlar neticesinde bitme noktasına gelen bölücü terör örgütü PKK'nın sözde liderleri, içinde bulundukları çıkmazın ve çözülmenin çaresizliğini yaşıyor. Terör örgütüne katılımın durması, gün geçtikçe artan firarlar ve teslimlerin önüne geçmek için terörist elebaşlarının hapisteki teröristleri ölüm orucu eylemlerine yönlendirdiği, bu şekilde dağda az sayıda kalan teröristleri motive etmeyi amaçladıkları öğrenildi. Örgütün elebaşları Murat Karayılan, Cemil Bayık, Duran Kalkan, Mustafa Karasu gibi isimler, kaçırdıkları ve her fırsatta taciz ve tecavüzden sakınmadıkları küçük kızlarla gününü gün ederken, eylemlerde öne sürülüp ölüme gönderdikleri çocuklar ve gençler gib, hapisteki teröristleri de ölüme göndermekte tereddüt etmiyor.

Güvenlik kaynaklarının verdiği bilgilere göre bölücü hainlerin elebaşılarından Kürt olmayan ve Kürtçe dahi konuşamayan, kadın teröristlere her türlü taciz ve tecavüzde bulunan, beğendiklerini yanında tutan ve her türlü pis işini yaptıran Mustafa Karasu'nun cezaevlerinde tutuklu bulunan ve Avrupa'da yaşayan özellikle genç yaştaki terör örgütü mensuplarının ölüm orucu eylemlerine yönelmelerini istediği, konuyla ilgili terör örgütünün yayın organlarından da propaganda faaliyetleri yaptırdığı öğrenildi. "Karısız, kocasız özgür eş yaşam gerçekleştirilebilir" söylemlerini sık sık dile getiren sapık elebaşının gencecik insanları ölüme göndermesinin zevk-i sefa aleminin kendisinde oluşturduğu ruh çöküntüsünün de göstergesi olduğu belirtiliyor. Güvenlik kaynakları, terörist elebaşlarının nereye giderlerse gitsinler, hangi deliğe girerse girsinler kaçınılmaz sonla mutlaka karşılaşacaklarını belirtiyor.

(Bayazit Cebeci/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

ABD ve İsrail reddetti! Hamas'tan ateşkes anlaşmasında, 'Türkiye garantör olsun' şartı

ABD ve İsrail reddetti! Hamas'tan ateşkes anlaşmasında, "Türkiye garantör olsun" şartı

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 13 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Arife mi, arefe mi? TDK nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu doğru yazılışı hangisi #129300 Messi futbolu bıraktı mı? Messi jübile mi yapacak 2024? 13 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 13 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 13 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 13 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 13 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 13 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 13 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 13 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor birincilik ödülü ne, Survivor şampiyonu ne kazanacak, kaç TL? 13 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 13 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Survivor 2024 final nerde yapılacak? İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi nerede?
Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title