Haberler

Tem'de Can Pazarı

Tem Otoyolu'nun Ümraniye Bölümünde Mehmet Purtu'nun Kullandığı Kamyonet Emniyet Şeridinde Park Halindeki Kamyona Arkadan Çarptı. Kazada Kamyonette Sıkışan Mehmet Purtu ve Aynı Araçtaki Yasin Devrekanlı İtfaiyenin Çalışması Sonucu Çıkartılarak Hastaneye Kaldırıldı.

TEM Otoyolu`nun Ümraniye bölümünde Mehmet Purtu`nun kullandığı kamyonet emniyet şeridinde park halindeki kamyona arkadan çarptı. Kazada kamyonette sıkışan Mehmet Purtu ve aynı araçtaki Yasin Devrekanlı itfaiyenin çalışması sonucu çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

TEM Otoyolunda Beykoz`dan Kadıköy istikametine giden 34 TT 3393 plakalı Suadiye Gaye Ticaret`e ait beyaz eşya servisi sürücüsü Mehmet Purtu, Ümraniye yakınlarında emniyet şeridine girdi. Bu sırada TEM otoyolu emniyet şeridinde park ederek aynasını düzeltmeye çalışan Ercan Arı`nın kullandığı 50 AC 380 kamyonu fark etmeyen Mehmet Purtu son anda frene basmasına rağmen başarılı olamadı. Park halindeki kamyona hızla arkadan çarpan Mehmet Purtu`nun kullandığı kamyonet hurdaya dönerken araçta bulunan sürücü ve yanında oturan Yasin Devrekanlı ağır yaralandı. Kamyonet içinde sıkışan Sürücü Purtu ile Yasin Devrekanlı olay yerine gelen itfaiyenin çalışması sonucu çıkartılabildi. Kaza yerine gelen 112 Hızır Acil ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi`ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, kamyon sürücüsü Ercar Arı, bir otobüsün dikiz aynalarına çarpması nedeniyle eğilen aynayı düzeltmek için emniyet şeridine geçtiğini kaydederek, ¨ Emniyet şeridine geçip aynayı düzeltmek için parkettim. Kısa süre sonra büyük bir gürültü duydum. Aşağıya indiğimde bir kamyonetin çarptığını gördüm. Herhalde trafikten kaçmak için emniyet şeridine girerek biraz da hız yapmışlar.¨ dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title