Haberler

Tekirdağ Emniyeti'nde Terfi Töreni

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'nde Görevli Olan ve Terfi Etmeye Hak Kazanan 8 Personele Apoletleri Düzenlenen Törenle Takıldı. 24 Polis Memuruna Başarı Belgesi Verilen Törende Konuşan Vali Aydın Nezih Doğan, Polis Teşkilatının Başarılarının Devamını Diledi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan ve terfi etmeye hak kazanan 8 personele apoletleri düzenlenen törenle takıldı. 24 polis memuruna başarı belgesi verilen törende konuşan Vali Aydın Nezih Doğan, polis teşkilatının başarılarının devamını diledi.

Tekirdağ Polisevi'nde düzenlenen törene, Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, Tekirdağ Emniyet Müdürü Cemil Demir, Jandarma Alay Komutanı J.Alb. Murat Öztürk ile polis memuru ve emniyet çalışanları katıldı. Törende konuşan Vali Doğan, polis teşkilatının çok disiplinli çalıştığına dikkat çekerek kıyafetleri ve hareketleri ile disiplinlerini gösteren polis teşkilatının başarılı bir grafik çizdiğini söyledi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Cemil Demir ise başarı belgesi almaya hak kazanan polis memurlarının yaptıkları istihbarat çalışmaları ile çok sayıda suçluyu yakaladıklarını ifade etti. Başarılı operasyonlara imza attıklarını anlatan Demir, bu alanda kendilerine destek olan Vali Doğan ve Jandarma Alay Komutanı J.Alb. Murat Öztürk'e teşekkür ederek polis memurlarını da kutladığını söyledi.

Polisevi'ndeki törende 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Yusuf Fidan, 4. sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Kaan Yıkılmaz, Emniyet Amirliği'ne terfi eden Tülay Çık, Eşref Emekoğlu ve Maksut Kerem Devamı, Başkomserliğe terfi eden Tamer Özakıncı ve Nazmiye İlgin, komiserliğe terfi eden Erhan Demirtaş, Gökhan Demir, Emre Özyumurtacılar ile Arif Barlak'a rütbe apoletleri Vali Doğan, Emniyet Müdürü Demir ve Jandarma Alay Komutanı Öztürk tarafından takıldı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 24 polis memuru da asayiş olaylarında gösterdikleri başarılar nedeniyle Vali Doğan tarafından takdir belgesi ile ödüllendirildi.

(EÖ-ED-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title