Haberler

Tekirdağ'da "mor kadraj" sezonu

Güncelleme:

Tekirdağ'da fotoğraf tutkunlarının ilgi odağı olan lavanta tarlaları ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Tekirdağ'da fotoğraf tutkunlarının ilgi odağı olan lavanta tarlaları ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Göz kamaştıran mor rengiyle ilgi çeken lavanta tarlalarını fon yapan fotoğraf severler en güzel kareleri yakalamaya çalışıyor.

Ziyaretçiler, tarlalarda oluşturulan farklı dekorlarda fotoğraf çekmek için birbiriyle yarışıyor.

Tekirdağ Fotoğraf Derneği Başkanı Güven Çelik, AA muhabirine Tekirdağ'da lavanta tarlalarının fotoğraf meraklıları için bir çekim alanı oluşturduğunu söyledi.

Çelik, lavanta tarlalarındaki güzellikleri karelerine yansıtmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Kanola tarlalarının ardından lavantaların renklerinin belli olmasıyla birlikte fotoğrafçılar olarak tarlalara gelmeye başladık. Lavantaların renkleri çok güzel. Burada arkadaşlarımızı veya çocukları çekiyoruz. Çok güzel kareler ortaya çıkıyor. Fotoğraf tutkunları buraya koşarak geliyor." dedi.

Fotoğraf tutkunu Alper Eral da amatör fotoğrafçılar olarak yıl boyunca doğanın sunduğu güzellikleri fotoğraflamaya çalıştıklarını dile getirerek, "Bu dönemde de lavantaların açtığı dönemler. Lavanta tarlalarında çok güzel görseller var. Biz de bu güzellikleri fotoğraflamaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu da lavanta tarlalarının fotoğraf meraklılarının ilgi odağı haline geldiğini dile getirdi.

Hacıoğlu, Tekirdağ'ın her haliyle ziyaretçilerine doğal bir fotoğraf ortamı sunduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Kentin güzellikleri doğal bir fotoğraf stüdyosu oluşturuyor. Ganos Dağları'nın yazı ayrı, baharı ayrı, kışı ayrı güzel. Fotoğraf tutkunlarını ağırlıyor. Kanola ve ayçiçeğinin yanı sıra son dönemlerle de özellikle lavanta tarlaları büyüleyici kokusu ve gösterişiyle fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor. Sadece Tekirdağ'daki fotoğraf sanatçıları değil, Trakya ve İstanbul'daki fotoğraf sanatçıları buraya geliyor."

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 22 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 22 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title