Haberler

Tek Hedef Megane!

Renault'nun Hedef Megane projesi boyunca görev yapan bir robot, yüzlerce Megane CC anahtarından birini sizin için seçiyor.

Seçilen anahtar safkan Megane CC'nin kapısını açarsa, otomobil sizin oluyor!

Türkiye'nin en büyük dijital ajansı 41?29! tarafından Renault için tasarlanan "Hedef Megane" projesi, bir kişiye Kareem Abdul-Jabbar, Horace Grant ve Mehmet Okur'un imzalı Megane CC kazandıracak. 13 Aralık'ta www.hedefmegane.com internet sitesi aracılığıyla başlayan uygulama, yalnızca bir robot ve bilgisayar tarafından kontrol ediliyor. Anahtar havuzundan bir Megane CC anahtarı çekmeye programlanan robot, bilgisayar başındaki katılımcılar için bir anahtar çekiyor. Çekilen anahtarın Megane CC'nin kapısını açması halinde, kullanıcı anında otomobilin sahibi oluyor!

Canlı yayında kazanma şansı

Uygulamaya katılmak isteyenlerin, Megane CC kazanmak için öncelikle anahtar çekme sırasına girmeleri gerekiyor. Bunun için de katılımcılar, öncelikle Facebook'tan ya da www.hedefmegane.com sitesi üzerinden uygulamaya bağlanıyor. Arka planda Megane CC'nin göründüğü gerçek mekandaki robot kol, sırası gelen kullanıcı için bir anahtar çekiyor. Robot, daha sonra bu anahtarla otomobilin kapısını açmayı deniyor. Çekilen anahtar otomobile aitse, kullanıcılar çekiliş ya da kura olmaksızın Megane CC'nin sahibi oluyor.

Görevleri yerine getirenler sıraya giriyor

Ancak anahtar çekme sırasına girmek isteyenlerin öncelikle yapması gerekenler var. Her saat başı, sanal ortamdaki sırada bonus bölmeler açılıyor ve kullanıcıların sosyal medya üzerinde yapacakları görevlerle bu bölmelerin sahibi olabiliyor. Böylelikle Hedef Megane heyecan dolu bir mücadeleye dönüşüyor. Tüm aktivitelerin canlı olarak izlenebilmesi için hafta içi her sabah saat 10'dan akşam 6'ya kadar canlı yayın gerçekleşiyor.

Uygulamanın tasarımcısı ödüllü dijital ajans 41?29!

41? 29! , 2007 yılında kurulan ve portföyünde Garanti Bankası, Arçelik, Ülker, Unilever, Microsoft, Renault, Mey İçki, Kraft, Denizbank gibi müşterileri bulunan bir dijital pazarlama ve iletişim ajansı. Dijital pazarlama ve iletişim ajansı 41? 29!, yaratıcı fikirlere başarılı pazarlama yaklaşımları kazandırarak çalıştığı markaları dijital ortamda milyonlarla buluşturan ödüllü bir ajans. Çalıştığı markalara interaktif ve alternatif medya kanallarını kullanarak yaratıcı projeler geliştiren 41? 29!, viral pazarlama, advergame, dijital ve sosyal medya kampanyaları tasarlıyor.ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden II. Küresel Girişimcilik Konferansı'nda Alemşah Öztürk'ü örnek girişimci olarak gösterdi! Alemşah Öztürk'ün kurucusu olduğu 41? 29!, 2007'den bu yana 300'den fazla projeye imza attı ve 4 yıl gibi kısa bir sürede 6 kat büyüme kaydetti. Türkiye'de Kristal Elma ve Effie olmak üzere 30'dan fazla, global olarak da 40'tan fazla ödül alan 41? 29! , Türk yaratıcı yaklaşımının global alanda bir çok ilke ulaşmasını sağladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title