Haberler

Tedaş Aracı Motosikletle Çarpıştı: 2 Ölü, 1 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaza yerinden genel görünüm,- Araçlardan ve eşyalardan detaylar, Trafik kazası- Burdur'daki trafik kazasında 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı Burdur'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaza yerinden genel görünüm,- Araçlardan ve eşyalardan detaylar, Trafik kazası- Burdur'daki trafik kazasında 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı Burdur'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı. Burdur'un Karamanlı ilçesinde, Niyazi B'nin kullandığı 07 FOZ 53 plakalı kamyonet, karşı yönden gelen İsmail Demir'in kullandığı 15 LF 791 plakalı motosikletle Köyyeri mevkisinde çarpıştı.Motosiklet sürücüsü İsmail Demir olay yerinde, motosiklette yolculuk eden eşi Gülay Demir (45) ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Ege Satır (3) isimli çocuk ise Burdur Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Demir Karamanlı Burdur Tedaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title