Haberler

TBMM Başkanı Kahraman, Sydney'de Türklerle Buluştu

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve beraberindeki heyet, Avustralya'nın Sydney kentinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve burada yaşayan Türklerle bir araya geldi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve beraberindeki heyet, Avustralya'nın Sydney kentinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve burada yaşayan Türklerle bir araya geldi.

Tazmanya eyaletinin Hobart şehrinde düzenlenen MIKTA toplantılarına katılan İsmail Kahraman ve beraberindekiler, Hobart'tan Sydney'e geçti. Havaalanında Sydney Başkonsolosu Şeyda Hanbay Arca ve konsolosluk yetkilileri tarafından karşılanan Kahraman, Sydney'de yaşayan Türklerle buluştu.

Gelibolu Gençlik Merkezi'nde sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle toplantı yapan Kahraman ve beraberindekilere burada yaşayan Türkler yoğun ilgi gösterdi. Kahraman ve beraberindekiler salona girerken vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.

"Biiznillah bu ülkede darbe olmayacak"

Kahraman, yaptığı konuşmada, ne kadar uzak olsa da Avustralya'da yaşayan Türklerin gönüllerinin Türkiye'de olduğunu bildiğini söyledi.

Konuşmasında, 15 Temmuz darbe girişimine de dikkati çeken Kahraman, "Hakkı olmadığı halde o elbiseyi giyenler Türkiye'yi uçurumun eşiğine getirdiler. Ama o elbisenin hakkını verenler ise biiznillah ordumuzun başındalar. Millet 'dur' dedi, Türkiyemizde biiznillah darbe olmayacak. Öyle geç televizyonun, radyonun başına 'geldim de el koydum' de, o devir geçti, yok öyle bir şey." diye konuştu.

Kahraman ve beraberindekiler Auburn Gelibolu Camisi'ni de ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Kahraman Avustralya Gelibolu Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title