Haberler

Tarihi Dokuya Uygun Çalışma Yapıldı

Güncelleme:

Başkan Çakır, 8 bin m2'lik düzenleme çalışması yapıldığını söyledi.

Sinema Caddesinde Düzenleme Çalışmaları Tamamlandı…

Malatya Belediyesi tarafından Sinema caddesinde yapılan düzenleme çalışmaları tamamlanırken, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay ve bazı daire müdürleriyle birlikte burada yapılan düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Burada yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Çakır, Sinema Caddesi'nin Atatürk Caddesi ile Fuzuli Caddesi'ni birbirine bağlayan, Malatya için önemli akslardan biri olduğunu belirterek, "Burası, Beşkonaklar'dan dolayı il dışından gelen misafirlerin veya turist olarak gelen bir çok ziyaretçinin de uğradığı yerlerden bir tanesi. Buranın altyapısıyla birlikte çevre düzenleme çalışmalarına önem verdik. Bugün itibariyle de buradaki çalışmaları tamamlamış olduk" dedi.

Çakır: Güzel bir cadde oldu…

Başkan Çakır, Sinema caddesinde, Beşkonaklar'ın verdiği tarihi dokuya uygun olarak çalışma yaptıklarını kaydederek, "Traverten ve bazalt (doğal taş) kullanarak yaklaşık 8 bin metrekarelik alanı kapladık. Sinema Caddemizi kanalboyuna bağlayan 4 sokağımızın çalışmaları da bu proje kapsamında tamamlandı. Güzel bir cadde oldu. Hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

Başkan Çakır'a teşekkür…

Sinema Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Çakır, görüş alışverişinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Çakır'a teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Malatya Belediyesi Yüksel Çakır Ahmet Çakır Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title