Haberler

Son dakika haber... Ankara'da bir kişinin öldüğü bıçaklı kavga kamerada

Güncelleme:

Gelen son dakika haberine göre ANKARA'nın Çankaya ilçesinde Volkan Akpınar'ın (42), borç- alacak nedeniyle tartıştığı Refik Öztürk tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

ANKARA'nın Çankaya ilçesinde Volkan Akpınar'ın (42), borç- alacak nedeniyle tartıştığı Refik Öztürk tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde; olay öncesinde yaşanan tartışma ve sonrasında Öztürk'ün kaçma anı yer aldı.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Ertuğrulgazi Mahallesi Cebeci Doruğu Sokak'ta meydana geldi. Refik Öztürk, borç- alacak anlaşmazlığı yaşadığı Volkan Akpınar'ın dükkanına geldi. İkili, bir süre kapı önünde tartıştı. Refik Öztürk, tartışmanın büyümesi üzerine Volkan Akpınar'ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Öztürk, olay yerinde gözaltına alınırken, Akpınar ise yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'ne teslim edilen Öztürk'ün sorgulaması devam ediyor.

OLAY ÖNCESİ VE SONRASI KAMERADA

Öte yandan olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntüye göre iş yerine gelen Öztürk ile Akpınar arasında tartışma çıktı. Birbirini iten ikilinin daha sonra iş yerinin içerisine girdiği görüldü. Esnafın ise şüpheli Öztürk'ü iş yerinden çıkarmaya çalıştığı, hatta tehditler savuran Öztürk'ü, bir kişinin sopayla darp ettiği görüntüye yansıdı. Bir süre sonra iş yerinden çıkan Öztürk, hızla olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Akpınar'ın ise bir süre sonra sürüklenerek iş yeri önüne çıktığı ve daha sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırıldığı görüldü.

'ÖLMESİ İÇİN ÇABALADI'

Olaydan hemen sonra iş yerine gelen mahalle esnafından Ahmet Kulga, Emlakçı ve bu adam önceden kavgalıydı. Dün de tekrar baya tartışıyorlar. Daha sonra dükkan sahibinin üzerine yürüyor. Tekrar tartışma çıkıyor. İçeri girdikten bir süre sonra bu da onu bıçaklıyor. Yaklaşık 7 bıçak darbesi vuruyor adama. Olaydan hemen sonra biz oraya gittik ama adam içeriye kimseyi almıyordu. Yerde yatan yaralıya tekme atıyordu ve 'sen ölmedin mi daha' diyordu. Ölmesi için çabaladı dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title