Haberler

AK Parti ve MHP İstanbul'un Beşiktaş, Maltepe ve Silivri İlçelerinde Ortak Aday Gösterdi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 36 İstanbul ilçe adayını açıkladı. Beşiktaş'ta Serkan Toperi, Maltepe'de Ahmet Baykan ve Silivri'de Volkan Yılmaz ise MHP ile ortak aday olarak çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonunda yapılan aday tanıtım toplantısında, 36 İstanbul ilçe adayını açıkladı. Erdoğan, AK Parti'nin üç ilçede Cumhur İttifakı'nın adayının destekleyeceğini duyurdu. Beşiktaş'ta Serkan Toperi, Maltepe'de Ahmet Baykan ve Silivri'de Volkan Yılmaz ise MHP ile ortak aday olarak çıkarıldı.

ERDOĞAN, İSTANBUL İLÇE ADAYLARINI AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonunda yapılan aday tanıtım toplantısında, 36 İstanbul ilçe adayını açıkladı.

BİNALİ YILDIRIM'IN İSMİ RESMİLEŞTİ

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak TBMM Başkanı Binali Yıldırım ismi resmileşti. Yıldırım, adaylığının açıklandığı anlarda gözyaşlarına hakim olamadı.

Son Dakika! AK Parti ve MHP İstanbul'un Beşiktaş, Maltepe ve Silivri İlçelerinde Ortak aday Gösterdi

ÜÇ İLÇE ADAYI MHP'DEN

39 ilçesi bulunan İstanbul'da 1. Bölge'den Maltepe, 2. Bölge'den Beşiktaş, 3. Bölge'den Silivri beklenildiği gibi MHP'ye bırakıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP'nin Beşiktaş'ta Serkan Topeli, Maltepe'de Ahmet Baykan, Silivri'de ise Volkan Yılmaz'ı aday gösterdiğini ve bu isimlerin AK Parti tarafından da destekleneceğini açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Beşiktaş İstanbul Maltepe MHP Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title