Haberler

Soğuk Hava ve Şiddetli Rüzgar, Balıkçıları da Etkiledi

Balıkçılardan detaylar- İdris Şeremet'in açıklamaları Soğuk hava ve şiddetli rüzgar, balıkçıları da etkiledi- Marmara Denizi'nde balıkçılık yapan ve sezondan umduğunu pek bulamayan balıkçılar, bu sefer de soğuk hava ve şiddetli rüzgar nedeniyle avlanamıyor Marmara Denizi'nde balıkçılık yapan ve sezondan umduğunu bulamayan balıkçılar, bu sefer de soğuk hava ve şiddetli rüzgar nedeniyle avlanamıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Balıkçılardan detaylar- İdris Şeremet'in açıklamaları Soğuk hava ve şiddetli rüzgar, balıkçıları da etkiledi- Marmara Denizi'nde balıkçılık yapan ve sezondan umduğunu pek bulamayan balıkçılar, bu sefer de soğuk hava ve şiddetli rüzgar nedeniyle avlanamıyor Marmara Denizi'nde balıkçılık yapan ve sezondan umduğunu bulamayan balıkçılar, bu sefer de soğuk hava ve şiddetli rüzgar nedeniyle avlanamıyor.Kentte balıkçılık yapan İdris Şeremet, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni yıla kar ve poyrazla başladıklarını, bu yılın sezon açısından bereketli bir sene olmasını dilediğini söyledi.Yeni yılın umudunu kaybetmediklerini ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle denize açılamadıklarını, açıldıklarında ise soğuk su nedeniyle balık bulamadıklarını anlatan Şeremet, balıkların soğuk nedeniyle denizin derin kısımlarına çekildiğini ve buradan avlanmanın imkansız olduğunu aktardı.Soğuk havalarda çalışma şartlarının zor olduğunu ancak her zaman denize çıktıklarını belirten Şeremet, şöyle konuştu: "Balık olsa soğuklarda yine çalışıyoruz ama denizlerde akıntı dediğimiz bir şey var. O akıntı olunca maalesef balık tutamıyoruz. Dün akşam denize çıktık ama 1,5 mil akıntı vardı, onun için avlanamadık. Maalesef yeni yılda da sıkıntı yaşıyoruz ama inşallah düzene girecek. Havalar yağacak, soğuyacak, kar da yağmur da yağacak, bir şekilde esecek düzelecek. Lodos esmediği sürece denizde balık tutacağız."Bu mevsimde normalde Marmara Denizi'nde istavrit, sardalya ve hamsinin olduğunu ancak sezon boyunca kısır bir döngü yaşadıklarını kaydeden Şeremet, konuşmasını şöyle tamamladı: "Marmara maalesef bu sezon balığa hasret diyebiliriz çünkü istavrit yok denizde. Bütün ümidimiz buydu ama olmadı. Her zaman tutacağımız ve herkesin yiyebileceği bir balıktır. Avlanamayınca da zaten balıkların fiyatı arttı. Örneğin çinakopun kilogramı 10 liradan 25-30 liraya, istavritin kilosu 5 liradan 15 liraya yükseldi. Böyle olunca insanlar balık yiyemiyor."

Kaynak: AA / Güncel

Marmara Denizi Şeremet Politika Güncel Haberler

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title