Haberler

Sivas Cu Radyo, 'Sihirli Mikrofon' Ödüllerine Aday

Cu Radyo, 'Sihirli Mikrofon' ödüllerine adayİSTANBUL Fatih Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi gerçekleştirilen "Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri" yarışmasının bilgilendirme toplantısı Sivas'ta gerçekleştirildi.

Cu Radyo, 'Sihirli Mikrofon' ödüllerine aday

İSTANBUL Fatih Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi gerçekleştirilen "Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri" yarışmasının bilgilendirme toplantısı Sivas'ta gerçekleştirildi.

Yılın en iyi radyo, radyocu ve radyo programlarının ödüllendirildiği bu sene 5'incisi düzenlenen "Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri" yarışmasının bilgilendirme toplantısı Sivas'ta gerçekleştirildi. Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) İletişim Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Fakülte Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. İsmail Demirbağ, Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Birimi sorumlusu Abdullah Köse, CU Radyo Genel Koordinatörü Yrd.Doç. Zeynep Gültekin Akça, Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri tanıtım ekibi ve çok sayıda öğrenci katıldı. CÜ İletişim Fakültesi bünyesinde yayın yapan CU Radyo da yarışmaya 'en iyi üniversite radyosu' dalında katılacak. Yarışma hakkında bilgiler veren Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Birimi sorumlusu Abdullah Köse, "Böyle bir yarışma Türkiye çapında henüz yapılmadı. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri alanında tek ve Türkiye'de bütün yerel ulusal radyoların bir arada yarışabildiği bir organizasyondur. Radyoculuk sektörüne bu zamana kadar böyle bir önem verilmedi. Yarışmaya çok yoğun çalışıyoruz. Radyoculuğun ne olduğunu mutlaka bilmemiz gerekir. Her dalda ödül törenleri yapılıyor ama radyoculuk bu alanda unutulmak üzere. Biz kesinlikle imkanlarımız el verdiği sürece bu işin içerisinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

Köse, ayrıca yarışmanın bu seneki ayağında yapılacak faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title