Haberler

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın Öldürülmesine İlişkin Soruşturma

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, ifadesine başvuruldu.

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, ifadesine başvuruldu.

Emir Sarıgül, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na avukatıyla gelerek, soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Hikmet Pak'a ifade verdi.

Sarıgül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün Cumhuriyet savcılığına ifade vererek alnımın akıyla adliyeden ayrıldım. Kim oldukları herkesçe malum çevrelerin kendi pisliklerini bize bulaştırma çabaları sonuçsuz kalmıştır. Adımızı kirli işlere karıştırmak isteyenler, hiç bir zaman başarılı olamayacak, yalan haber ve iftiralarının altında boğulacaklardır. Bize inanan ve güvenen dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Süreç

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş, 18 Temmuz'da belediye binasında silahlı saldırıya uğramıştı. Hastaneye kaldırılan Candaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen 19 Temmuz'da hayatını kaybetmişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli Şenol Ş. tutuklanmıştı. Gözaltına alınan 8 şüphelinin emniyetteki işlemleri ise sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Mustafa Sarıgül Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title