Haberler

Şırnak'ta Terör Operasyonu - Bestler-Dereler Bölgesinde Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Şırnak'ın Uludere ilçesi Bestler-Dereler bölgesinde süren operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Şırnak'ın Uludere ilçesi Bestler-Dereler bölgesinde süren operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, son 10 gün içerisinde Uludere ilçesi Bestler-Dereler bölgesinde 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı ve Çakırsöğüt Jandarma Komando Tabur Komutanlığına bağlı birliklerce sürdürülen operasyonlarda 19 PKK'lı etkisiz hale getirilirken, 1 PKK'lı sağ olarak ele geçirildi.

Operasyonda teröristlerin kış üstlenmesine büyük darbe vuruldu. Bestler-Dereler bölgesi Aşağıcuhni ve Sivritepe bölgelerinde arama tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçleri, PKK'lı teröristlere ait 16 ayrı sığınak ve depoda 1 doçka uzun namlulu silah, 13 kalaşnikof silah, 1 bora keskin nişancı tüfeği, 1 biksi uzun namlulu silah, 1 roketatar, 2 adet 60 milimetre havan, 2 antitank mayını, 1 ton 655 kilogram amonyum nitrat, 50 el bombası, 1 ATV motor ve 1 motorsiklet ile tonlarca yaşam malzemesi ele geçirildi.

Aramalarda ele geçirilen 100 adet doğum kontrol hapı dikkat çekti.

Güvenlik güçleri, ele geçirilen yaşam malzemeleri ve 1 adet el yapımı patlayıcı ile tuzaklanmış aracı imha etti.

Bölgede operasyonların sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Uludere Şırnak PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title