Haberler

Şiddetli yağmur yolu çökertti, sular adeta şelale gibi aktı

Güncelleme:

Sakarya genelinde etkisini gösteren şiddetli sağanak Hendek ilçesinde grup yolunu çökertti. Çöken yoldaki sular ise adeta şelale gibi aktı. Yağış, beraberinde taşıdığı taş ve kaya parçaları yollara savururken Kadifekale, Gölyaka yolu da şiddetli sağanak sebebiyle çöktü. Çöken yoldaki sular ise adeta şelale gibi aktı. Çöken yolu kayda alan mahalleli ise ekiplerin çöken yola müdahale etmesini ve tekrar ulaşıma açılmasını bekliyor.

Şiddetli yağmur yolu çökertti, sular adeta şelale gibi aktı

SAKARYA - Sakarya genelinde etkisini gösteren şiddetli sağanak Hendek ilçesinde grup yolunu çökertti. Çöken yoldaki sular ise adeta şelale gibi aktı.

Sakarya genelinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış birçok noktada sel ve su baskınlarına sebep oldu. Bu çerçevede geceden beri etkisini gösteren şiddetli sağanak yolları adeta göle çevirdi. Yağış, beraberinde taşıdığı taş ve kaya parçaları yollara savururken Kadifekale, Gölyaka yolu da şiddetli sağanak sebebiyle çöktü. Çöken yoldaki sular ise adeta şelale gibi aktı. Çöken yolu kayda alan mahalleli ise ekiplerin çöken yola müdahale etmesini ve tekrar ulaşıma açılmasını bekliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Hendek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title