Haberler

Shell'den Ankara'da Çifte İstasyon Açılışı

Shell, İstasyon Ağını Genişletmeye 2011'de Tüm Hızla Devam Ediyor

Ürün ve hizmet kalitesiyle, müşterisinin ihtiyaç duyduğu her noktada var olmayı hedefleyen Shell, istasyon ağını tüm Türkiye'de genişletmeye devam ediyor. Ankara Mamak'ta ve Ulus'ta bulunan iki Shell istasyonu düzenlenen renkli açılış törenleriyle tüketicilerin hizmetine sunuldu. Ankara'nın trafik ve nüfus açısından en yoğun bölgelerinde yer alan, her ikisi de son teknolojik donanımlara sahip olan Mamak ve Akköprü istasyonları, Shell kalitesiyle hizmet verecek.

Akaryakıt sektörünün lider ve en beğenilen markası Shell*, kaliteli hizmet ve ürünlerini tüketiciyle buluşturan istasyon ağını genişletmeye devam ediyor. Ankara'nın merkezinde, Mamak'ta ve Ulus'ta 2 istasyonu birden hizmete sokan Shell, müşterisinin kendine ihtiyaç duyduğu her alanda var olma ilkesini bir kez daha hayata geçirmiş oldu. Her iki istasyonun açılışı da düzenlenen renkli kokteyllerle gerçekleştirildi. Kokteyllere; Shell & Turcas Perakende Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir'in yanı sıra istasyon sahipleri ve diğer davetliler katıldı.

Açılışı gerçekleştirilen Mamak İstasyonu, geçmişte 15 sene Shell bayiliği yapan M. Sait Sarısaçlı ve oğlu Emre Sarısaçlı tarafından işletiliyor. Mamak – Samsun yolu üzerinde oldukça merkezi bir noktada bulunan istasyonda 4 akaryakıt ve 2 LPG pompası bulunuyor. Mamak Shell İstasyonu'nda Shell FuelSave Kurşunsuz 95, Shell FuelSave Diesel, Shell V-Power 97 Oktan, Shell V-Power Diesel ve Shell AutoGas satılıyor. Mamak İstasyonu'nda oto yıkama, hava ve su saati, TTS ve 24 saat açık market hizmeti veriliyor.

Akköprü İstasyonu ise Vefa Atik ve Takiyettin Atik tarafından işletiliyor. Şehir merkezinde, Ulus'tan İstanbul'a seyreden güzergaz üzerinde trafiği yoğun bir bölgede bulunan istasyon, Shell kalitesinde ürünleri halkın hizmetine sunuyor. Akköprü İstasyonu'nda 3 akaryakıt ve 1 LPG pompasında; Shell FuelSave Kurşunsuz 95, Shell FuelSave Diesel, Shell V-Power 97 Oktan, Shell V-Power Diesel, Shell V-Power Diesel GTL Teknolojisi ve Shell AutoGas ürünleri satılıyor. Ayrıca oto yıkama, TTS ve market hizmeti de yer alıyor.

Shell & Turcas Perakende Satış ve Operasyon Müdürü Haldun Güvenir açılışlarda yaptığı konuşmada; Ankara'nın hem nüfus, hem trafik yoğunluğu açısından çok merkezi iki bölgesinde aynı anda hizmete sunulan Akköprü ve Mamak istasyonlarıyla Shell'in ürün ve hizmet kalitesini daha etkin şekilde ulaştırma imkanı bulduklarının altını çizdi.

Güvenir, Türkiye'nin en eski şirketlerinden biri olan ve akaryakıt sektöründeki birçok ilk uygulamayı hayata geçiren Shell'in müşterilerinin kendilerine ihtiyaç duyduğu her alanda var olmaya özen gösterdiklerini hatırlattı. Güvenir, farklı ihtiyaçlara cevap veren ürün ve hizmetlerini, müşterileriyle buluşturan istasyon ağlarına her geçen gün yeni halkalar eklediklerini belirterek Shell'in bu anlayışla sektördeki lider konumunu pekiştirdiğini söyledi.

* Shell Capital Dergisi tarafından düzenlenen, "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında son sekiz senedir Akaryakıt Dağıtımı ve Madeni Yağlar Sektörü'nün En Beğenilen Şirketi seçiliyor. Shell, 2010 yılında Perakende Günleri kapsamında, "En Beğenilen Perakende Kuruluşu" ödülüne layık görüldü. Shell ayrıca, Türkiye Kalite Derneği tarafından hazırlanan Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) 2010 yılı 2. Çeyrek sonuçlarında akaryakıt istasyonları kategorisinde birinci oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024? Bayern Münih Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) B.Münih R.Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Rungrado 1 Mayıs Stadyumu nerede, hangi ülkede, kapasitesi ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title