Haberler

Seyit Onat Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi BURDUR ÇELTİKÇİ belediye başkan adayı olan Seyit Onat isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi BURDUR ÇELTİKÇİ belediye başkan adayı olan Seyit Onat isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. BURDUR ÇELTİKÇİ ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Seyit Onat isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi BURDUR ÇELTİKÇİ adayı Seyit Onat kimdir? Saadet Partisi BURDUR ÇELTİKÇİ adayı Seyit Onat yüzde kaç oy aldı?

Seyit Onat Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi BURDUR ÇELTİKÇİ belediye başkan adayı olarak gösterilen Seyit Onat ÇELTİKÇİ ilçesinde % 0,38 oranında oy almıştır. ÇELTİKÇİ ilçesinde % 0,38 oranında oy olan Seyit Onat adlı Saadet Partisi adayı toplamda 6 adet oy sayısına ulaştı.

BURDUR ÇELTİKÇİ ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title