Haberler

Seydişehir Belediyesi Eurodesk Temas Noktası Temsilcileri Eysa Gençlik Kampındaydı

Güncelleme:

Konya Eurodesk Temas Noktası EYSA'dan Hakan Karabulut tarafından İnsan Hakları, AB Gençlik Programları ve Projeleri, Ücretsiz Avrupa Fırsatları konularında eğitim verildi.

Konya Seydişehir Belediyesi Eurodesk Temas Noktası Gençlik Temsilcileri 13 Aralık 2013'de Konya'da AB- Türkiye Delegasyonu Sivil Düşün AB Programı Aktivist Desteği kapsamında finanse edilen EYSA ( Konya Eurodesk Temas Noktası) tarafından yürütülen Gençlik Eğitim kampına katıldı. Kamp, Konya Bera Otel'de 09.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşti.

Konya Eurodesk Temas Noktası EYSA'dan Hakan Karabulut tarafından İnsan Hakları, AB Gençlik Programları ve Projeleri, Ücretsiz Avrupa Fırsatları (Yurtdışında Eğitim,Yüksek Lisans, Burs İmkanları) konularında eğitim verildi. Seydişehir Belediyesi Eurodesk Temas Noktası Gençlik Temsilcileri yaygın eğitim teknikleri ile bireysel katılımın ön planda olduğu eğitim sonrası sertifikalarını da aldılar.

Eğitim programında Mevlana Değişim Programı tanıtıldı. Bu program kapsamında öğrenci değişimine, Türkiye'deki bütün yükseköğretim kurumlarında örgün eğitim programlarına kayıtlı ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri katılabiliyorlar. Ayrıca, Mevlana Değişim Programı Protokolü imzalayan yurt içi ve yurt dışı yükseköğretim kurumlarında görev yapan tüm öğretim elemanları da Mevlana Değişim Programı'na katılabiliyor.

Eğitimin sonunda sürpriz bir oturumda gençler hipnoterapist Adil MAVİŞ ile buluştular. Kişisel Gelişim Dergisi ve Genç Gelişim Dergisi eğitim editörü, Avrupa ve Ortadoğu Hipnoz Enstitüsü ve İHA (İnternationel Hypnoteraphy Association) sertifikalı eğitmeni ve Uluslar arası NLP Eğitimcileri Birliğinin uzmanlık sertifikalarına sahip sinir dili programlama uygulayıcısı ve eğitmeni olan Adil Maviş, "Transdil" (bilinçaltı dil öğrenme) Sistemi'nin geliştiricisi ve aynı zamanda Gelişim Akademisi'nin de kurucu başkanı. Çok özel bir sunum ve deneyim yaşanan oturum çok heyecanlı ve verimli geçti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Seydişehir Türkiye Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title