Haberler

Sel Mağduru Aile Kaymakamlık Önünde Kendilerini Yakmaya Kalktı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 1 ay önce aşırı yağışlarda ev ve işyeri zarar gören Hüseyin Aydın ile eşi ve iki çocuğu, Alanya Kaymakamlığı önünde yardım edilmediğini öne sürerek, üzerlerine benzin döküp kendilerini yakmak istedi.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 1 ay önce aşırı yağışlarda ev ve işyeri zarar gören Hüseyin Aydın ile eşi ve iki çocuğu, Alanya Kaymakamlığı önünde yardım edilmediğini öne sürerek, üzerlerine benzin döküp kendilerini yakmak istedi. Kaymakamlık önündeki polisler, aileyi ikna ederek, Kaymakam Erhan Özdemir ile görüştürdü.,

Alanya'nın Okurcalar Beldesi Çakallar Köyü'nde 18 Aralık'ta aşırı yağışlar nedeniyle yaşanan selden ev ve işyeri zarar gören 45 yaşındaki Hüseyin Aydın, 2 çocuğu ve eşiyle birlikte Alanya Kaymakamlığı önüne gelerek, üzerlerine benzin döküp kendilerini yakmak istedi. Aydın'ı elinde 2.5 litrelik pet şişede benzinle fark eden kaymakamlıkta görevli polisler, duruma müdahale etti. Güçlükle etkisiz hale getirilip elindeki pet şişe alınan Hüseyin Aydın, Kaymakam Erhan Özdemir'in koruması tarafından ikna edilip sakinleştirildi. Aydın, Kaymakam Özdemir'in makamına giderek bir süre görüşürken, eşi 39 yaşındaki Havva Aydın ise güçlükle sakinleştirildi. Çiftin çocukları ise kaymakamlık binasında sessizce bekledi.

YARDIM YAPILDI

Daha sonra Cumhuriyet Polis Merkezi'ne getirilen Hüseyin Aydın ve ailesi, ifadeleri alındıktan sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na götürüldü. Vakıfta ailenin acil ihtiyaçlarını karşılamaları için bir miktar yardım yapıldı. Kaymakam Özdemir'in talimatıyla vakıftan bir heyet, evdeki hasarın tespiti için inceleme yapacak.

Yaşanan sel sonrası Aydın ailesinin evlerinin bir kısmı yıkılırken, sağlam kalan bölümlere ise 1 metreyi aşkın yağmur suyu ve çamur dolduğu için eşyaların tamamı kullanılamaz hale gelmişti. - Antalya / Alanya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erhan Özdemir Hüseyin Aydın Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title